Schep kopen

BTN de Haas is de agrarische winkel online waar u een stevige schep kunt kopen. Voor elk gebruik hebben wij een geschikt type schep, schop, spade of bats in ons assortiment. Als een van uw stelen aan vervanging toe is, kunt u ook eenvoudig een nieuwe steel bestellen. Deze is verkrijgbaar in gebogen of rechte vorm en in verschillende afmetingen. In onze winkel kunt u alleen een schep kopen van de hoogste kwaliteit, waar u als professional geruime tijd mee toe kunt. Lees meer

van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Bats kopen

In het specialistische assortiment van BTN de Haas kunt u een bats kopen die bij de aard van uw werkzaamheden past. Als u bijvoorbeeld genoodzaakt bent om te spitten in een stevige kleihoudende grond, dan spit u met een getande bats moeiteloos in de aarde! Naast een bats kopen, kunt u andere erf- en tuinartikelen bestellen, zoals bezems en vegers of kruiwagens en steekwagens. Met onze tuinbenodigdheden zorgt u goed voor u tuin en uw land!

 

Online schep kopen

U hoeft geen kostbare tijd te verspillen met een bezoek aan de speciaalzaak, want bij BTN de Haas kunt u online uw schep kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment met scheppen, schoppen en spades met zowel een recht, een rond als een gebogen blad. Ziet u niet direct online welke schep u kunt kopen, dan vertellen onze deskundige medewerkers u precies waar u op letten moet! Daarnaast zorgen wij voor een snelle aflevering aan uw adres!