Schep kopen

BTN de Haas is de agrarische winkel online waar u een stevige schep kunt kopen. Voor elk gebruik hebben wij een geschikt type schep, schop, spade of bats in ons assortiment. Hieronder ziet u de verschillende typen en voor welke klus deze geschikt zijn:

  • Batsen - De ‘gewone’ bats kunt u veelzijdig inzetten en wordt vaak gebruikt voor het verplaatsen van zand of grond.
  • Schoppen - Schoppen hebben een groter blad. Ideaal voor het verplaatsen van grotere hoeveelheden los materiaal. 
  • Spades - Spades zijn ideaal voor het spitwerk doordat het blad gemaakt is van zwaarder en smaller materiaal. 

Als een van uw stelen aan vervanging toe is, kunt u ook eenvoudig een nieuwe steel bestellen. Deze is verkrijgbaar in gebogen of rechte vorm en in verschillende afmetingen. In onze winkel kunt u alleen een schep kopen van de hoogste kwaliteit, waar u als professional geruime tijd mee toe kunt.

Producten 1-12 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bats kopen

In het specialistische assortiment van BTN de Haas kunt u een bats kopen die bij de aard van uw werkzaamheden past. Als u bijvoorbeeld genoodzaakt bent om te spitten in een stevige kleihoudende grond, dan spit u met een getande bats moeiteloos in de aarde! Naast een bats kopen, kunt u andere erf- en tuinartikelen bestellen, zoals bezems en vegers of kruiwagens en steekwagens. Met onze tuinbenodigdheden zorgt u goed voor u tuin en uw land!

 

Online schep kopen

U hoeft geen kostbare tijd te verspillen met een bezoek aan de speciaalzaak, want bij BTN de Haas kunt u online uw schep kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment met scheppen, schoppen en spades met zowel een recht, een rond als een gebogen blad. Ziet u niet direct online welke schep u kunt kopen, dan vertellen onze deskundige medewerkers u precies waar u op letten moet! Daarnaast zorgen wij voor een snelle aflevering aan uw adres!