Spade kopen

Voor het stevige spitwerk kunt u bij BTN de Haas een spade kopen die echt voor het zware werk is gemaakt. Het rechte, afgevlakte blad van een spade plant u gemakkelijk in de aarde. Op de rand aan de bovenkant kunt u met uw voet flink wat kracht zetten. Er zijn verschillende soorten spades:

  • Spade: De 'normale' spade is zeer geschikt voor veelzijdig spitwerk, maar ook voor het verpoten of graven. 
  • Dulspade: Een spade die u kunt gebruiken wanneer u in lichtere grond moet spitten. 
  • Draineerspade: Ideaal voor het graven van smalle greppels, bijvoorbeeld voor drainagebuizen. 
  • Kleispade: Een kleinere spade, maar hierdoor enorm goed te hanteren in zwaardere grond zoals klei. 

Naast een spade kopen, kunt u bij ons losse stelen kopen in verschillende afmetingen. Ons ruime assortiment erf - en tuinartikelen is helemaal afgestemd op de professional in de landbouw, tuinbouw of de veeteelt!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spade kopen tuin

Voor verschillende grondsoorten kunt u bij BTN de Haas een spade voor de tuin kopen. Een kleispade biedt uitkomst bij het omspitten van kleihoudende grond. Voor het precieze werk op moeilijk bereikbare plekken of aan de rand van de tuin kunt u kiezen voor een tuinschep met een handzaam formaat. Heeft u vragen over welke spade u het beste kunt kopen voor uw tuin? Dan geeft onze ervaren klantenservice u graag advies op maat!

 

Spade online kopen

Als u bij BTN de Haas bestelt hoeft u de deur niet uit en kunt u een spade online kopen. Als specialist in hulpmiddelen en machines voor landbouw, tuinbouw en veeteelt weten wij precies welke informatie u nodig heeft voor een goede keuze. Ons ruime assortiment bestaat uit producten die hun nut en kwaliteit in de praktijk hebben bewezen. Ook daarom kiest u voor het veelzijdige aanbod van BTN de Haas als u een spade online wilt kopen! Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw bestelling en dito snelle levering!