Snoeizaag

Voor al het snoeiwerk op het land of in de tuin heeft BTN de Haas een snoeizaag met het juiste ontwerp en de juiste afmetingen. In ons ruime assortiment vindt verschillende zagen zoals takkenzagen en takkenscharen. Wij raden u aan om bij uw keuze rekening te houden met een gezonde, ergonomische werkhouding. Met een snoeizaag met telescopische steel kunt u op hoogte werken zonder u te overstrekken! Lees meer

van 14

Foto-tabel  Lijst 

van 14

Foto-tabel  Lijst 

Snoeizaag inklapbaar

Het handzame formaat maakt een snoeizaag die inklapbaar is zeer gemakkelijk hanteerbaar. In opgevouwen toestand past deze in uw jaszak. Zo houdt u uw handen vrij voor andere praktische erf en tuinartikelen, die u in onze winkel eenvoudig kunt meebestellen. De snoeizaag met inklapbaar zaagblad is verkrijgbaar in een lengte van 180 of 220 mm. Bij BTN de Haas vindt u echte kwaliteitsmerken, zoals Talen Tools en Husqvarna voor een scherpe prijs.

 

Snoeizaag kopen

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag als u een snoeizaag wilt kopen. Voor dunne takjes en twijgjes is een snoeischaar een handige keuze, terwijl voor dikkere takken een takkenzaag een betere keuze is. Als u snel en efficiënt wilt werken, komt een automatische heggenschaar van Husqvarna ook goed van pas. Deze is verkrijgbaar met accu of op benzine. Het grote voordeel van accu is dat u in geen snoeren meer nodig heeft! BTN de Haas is uw specialist voor al uw klussen in de tuin of op het land en geeft u graag advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering van uw bestelling!