Bouwemmer

Tijdens verschillende klussen in en rond huis en tuin kunt u een flexibele bouwemmer goed gebruiken. Onze emmers zijn zeer geschikt om mortel en specie in te mengen en om puin mee af te voeren. De multi-toepasbare emmers van hoogwaardige PE kunststof uit ons assortiment hebben een lange levensduur. Ze zijn getest tot een gewicht van wel 65 kg per handgreep van de emmer! Voor het vullen van de emmer kunt u een hoge kwaliteit Schep kopen. Kies de bouwemmer van uw gewenste grootte en bestel deze online bij BTN de Haas. Lees meer

van 8

Foto-tabel  Lijst 

van 8

Foto-tabel  Lijst 

Bouwemmer 20 liter

Heeft u een nieuwe emmer nodig met een middelgroot draagvermogen? Dan komt een bouwemmer met een inhoud van 20 liter goed van pas! Deze kunt u zeer voordelig bestellen bij BTN de Haas. Wij verkopen alleen emmers van de allerhoogste kwaliteit. Deze zijn eenvoudig te vervoeren en hebben comfortabele handgrepen. Wilt u ook vrachten van groter gewicht eenvoudig vervoeren? Dan kunt u een Kruiwagen kopen in onze webshop! Om iedere huis of tuin klus een heel stuk gemakkelijker te maken bestelt u een bouwemmer van 20 liter bij groothandel BTN de Haas.

 

Speciekuip

Gaat u zelf metselen? Dan mag een speciekuip niet ontbreken! In ons assortiment kunt u de kuip van de gewenste grootte bestellen. De kuipen van BTN de Haas zijn voorzien van vier handvatten die optillen vergemakkelijken. Ons aanbod bevat onder andere een speciekuip met een inhoud van wel 90 liter. Hiermee heeft u altijd voldoende specie bij de hand voor uw klus! Bestel uw speciekuip voordelig in onze webshop.