Bladblazer kopen

BTN de Haas is dé plek voor het kopen van een bladblazer. Wanneer het herfst wordt, vormen de aanwezigheid van bladeren een uitdaging in uw tuin. Met een bladblazer kunt u ervoor zorgen dat uw erf net en geordend blijft. In ons aanbod treft u hiervoor krachtige bladblazers aan van topmerken als Hitachi en Husqvarna. Met deze bladblazers krijgt u ongetwijfeld uw erf in een mum van tijd schoon. Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat u altijd de bladblazer kunt kopen die u nodig heeft. Wilt u de bladeren goed kunnen afvoeren, dan is ons aanbod kruiwagens en steekwagens precies wat u zoekt! Lees meer

van 21

Foto-tabel  Lijst 

van 21

Foto-tabel  Lijst 

Benzine bladblazer kopen

In onze webwinkel heeft u ruime keuze en kunt u een uitstekende benzine bladblazer kopen. Zeer interessant zijn de uitvoeringen van Husqvarna met een X-Torq motor. Deze motor vermindert het brandstofverbruik met maximaal 20% en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen met 75% en zijn hierdoor een verstandige keuze! Wilt u een Hitachi benzine bladblazer kopen? Onze lichtgewicht varianten zorgen ervoor dat u een lange tijd kunt werken, zonder uitgeput te raken. Wilt u ook overige tuinwerkzaamheden uitvoeren, zoals snoeien? Bekijk dan ons aanbod snoeischaren en zagen. Hiermee brengt u in korte tijd uw tuin weer op orde.

 

Accu bladblazer kopen

Onze accu bladblazers combineren kracht en gebruiksvriendelijkheid op een uitstekende wijze. Bij ons kunt u verschillende accu bladblazers kopen die allen erg licht zijn en weinig lawaai maken. Op deze manier kunt u deze lang achter elkaar gebruiken en zijn deze ook geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen. Een accu bladblazer kopen doet u bij BTN de Haas. Wilt u geschikte kleding aan tijdens de werkzaamheden? Bekijk dan ons aanbod werkkleding.

 

Goedkope bladblazer kopen

Bij ons kunt u uitstekend een goedkope bladblazer kopen. Ook voor de bijbehorende onderdelen en accessoires, zoals accu’s en acculaders bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u vragen over welke bladblazer het beste bij uw uitdaging past? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze vestiging in Groningen. Wij adviseren u graag! Een goedkope bladblazer kopen, doet u bij BTN de Haas!