Bosmaaier kopen

Met een bosmaaier kunt u eenvoudig en snel grote gebieden met hoog gras en onkruid maaien of trimmen. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met o.a. Husqvarna bosmaaiers. Bij ons heeft u de keuze uit een Husqvarna bosmaaier op accu of benzine. De verschillende types zijn handzaam en geschikt voor de particulier en/of de professional. Naast een bosmaaier kunt u bij BTN de Haas ook een grasmaaier kopen om uw gazon te bewerken.

Wilt u graag de randen van uw gazon bijwerken? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Husvarna grastrimmer bij BTN de Haas te kopen. Een Husqvarna grastrimmer is licht van gewicht, veelzijdig in gebruik en zeer krachtig.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Husqvarna bosmaaier kopen

Wanneer u vaak de randen van een gazon of erf wilt bijwerken, raden wij aan de Husqvarna bosmaaier te kopen. Deze maaier biedt u professionele kwaliteit en zijn bijzonder handzaam. U kunt de zowel de telescopische steel als de handgrepen afstellen op de voor u gewenste ergonomische werkhouding. Deze bosmaaier van Husqvarna registreert tijdens het trimmen hoeveel weerstand er nodig is. Daardoor gaat de accu, die u eenvoudig mee kunt bestellen, langer meer. De Husqvarna bosmaaiers op benzine zijn een bijzonder krachtig alternatief, waarmee u geruime tijd non stop kunt doorwerken. De Husqvarna bosmaaier kopen doet u bij BTN de Haas, en u ontvangt uw aankoop snel in huis!