Bosmaaier kopen

De randen van een gazon of weiland zijn met een grasmaaier vaak moeilijk te bereiken. Een bosmaaier kopen om opstaande grasrandjes bij te werken is dan een goed alternatief. Deze is bij BTN de Haas in vele varianten leverbaar. Voor de kleine en middelgrote tuin kunt u bijvoorbeeld een bosmaaier kopen die met een elektromotor of een accu is uitgerust. Gardena heeft handzame bosmaaiers die bijzonder geschikt zijn voor particulier gebruik. Modellen als de Comfortcut zijn bovendien met een dubbele handgreep zeer ergonomisch vormgegeven. Uiteraard kunt u in onze winkel ook een draagtuig bestellen om de belasting voor uw armen en rug te minimaliseren. Ook kunt u bij ons een ergonomische grasmaaier kopen om uw gazon te bewerken. Lees meer

van 24

Foto-tabel  Lijst 

van 24

Foto-tabel  Lijst 

Onderdelen bosmaaier kopen

De aanschaf van een nieuwe bosmaaier is niet altijd nodig. Daarom kunt u in onze agrarische winkel belangrijke onderdelen van de bosmaaier kopen. Wij hebben onderdelen als maaidraad, draadspoelen en grasmessen in diverse modellen en afmetingen. Voor de aandrijving van uw merkbosmaaier kunt u gebruik maken van onze scherp geprijsde accu’s en powerpacks. Wilt u met een accubosmaaier flink meters kunnen maken? Dan is de aanschaf van een snellader een goed idee. Onderdelen van uw bosmaaier kopen doet u bij BTN de Haas, en uw huidige bosmaaier gaat langer mee! Voor het wegblazen van blad hebben wij verschillende bladblazers van topmerken in ons assortiment!

 

Husqvarna bosmaaier kopen

Wanneer u vaak de randen van een gazon of erf wilt bijwerken, raden wij aan de Husqvarna bosmaaier te kopen. Deze maaier biedt u professionele kwaliteit. Een bijzonder handzame bosmaaier is de Husqvarna accu trimmer 136LiL. U kunt de zowel de telescopische steel als de handgrepen afstellen op de voor u gewenste ergonomische werkhouding. Deze bosmaaier van Husqvarna registreert tijdens het trimmen hoeveel weerstand er nodig is. Daardoor gaat de accu, die u eenvoudig mee kunt bestellen, langer meer. De Husqvarna bosmaaiers op benzine zijn een bijzonder krachtig alternatief, waarmee u geruime tijd non stop kunt doorwerken. De Husqvarna bosmaaier kopen doet u bij BTN de Haas, en u ontvangt uw aankoop snel in huis!