Eliet houtversnipperaar

Na een flinke snoeibeurt hoopt het snoeiafval zich vaak snel op. Met een Eliet houtversnipperaar maalt u bladeren en kleine takjes fijn, zodat deze minder volume innemen. U kunt de houtsnippers hierdoor gemakkelijk opbergen of het proces van compostering versnellen. Een Eliet houtsnipperaar bij BTN de Haas is geschikt voor een erf en een tuin van enige omvang. De opvangzak van een Eliet houtversnipperaar heeft een inhoud van 50 of 125 liter. Bij de professionele variant is er een handige invoertrechter aangebracht en worden de houtsnippers direct op een hoop geblazen. Wilt u uw tuin in de herfst goed kunnen onderhouden? Bekijk dan ons ruimer assortiment met bladblazers van Husqvarna. Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Houtversnipperaar Eliet

Bij BTN de Haas vindt u eenvoudig een houtversnipperaar Eliet. De verschillende modellen van dit merk zijn geschikt voor zowel de particulier met grote tuin als de professionele gebruiker. Als u verwacht dat u tijdens uw terugkerende snoeiwerkzaamheden geen stopcontact in uw nabijheid te hebben kunnen wij u de houtversnipperaar Eliet op benzine van harte aanbevelen. Voor de tuin van kleine en middelgrote omvang is de variant op elektriciteit meestal wel voldoende. Voor heggen hebben wij een ruim aanbod aan heggenscharen, die zorgen voor een mooie, verzorgde tuin!

 

Houtversnipperaar elektrisch

Het maximale vermogen van een houtversnipperaar elektrisch is met 2500 Watt bijzonder krachtig. De houtversnipperaar elektrisch maakt gebruik van een gepatenteerd systeem van 6 omkeerbare hakbijl resistmessen die snoeiafval razendsnel verkleinen. Door de krachtige motor kunt u moeiteloos takken met een dikte tot wel 35 mm versnipperen. Dat levert u een productie op van ongeveer 6 kruiwagens per uur. Bestel eenvoudig uw ideale houtversnipperaar elektrisch in onze webwinkel!

 

Houtversnipperaar benzine

Als u kiest voor een houtversnipperaar benzine behoudt u maximale bewegingsvrijheid. Bij BTN de Haas vindt u krachtige versnipperaars met een Honda motor. Het merk is bekend van de motorsport met hightech technologie. Daarmee levert een houtversnipperaar benzine een ongekend vermogen en versnippert u zelfs takken en twijgjes tot een dikte van 40mm! In ons ruime assortiment vindt u naast een houtversnipperaar benzine, ook bosmaaiers op benzine, waarmee u grasranden van uw gazon of wieland eenvoudig kunt bijwerken.