Grasmaaier kopen

Bent u een liefhebber van een strak en goed onderhouden gazon? Bij BTN de Haas kunt u vele verschillende types grasmaaier kopen. Wij hebben zowel robotmaaiers als een duwmodel. Voor de liefhebber van gemak is de robotmaaier de ideale keuze. Deze grasmaaier maait geheel zelfstandig op een door u ingesteld moment. Dankzij de antidiefstalbescherming kunt u het apparaat gerust alleen laten. Het willekeurige bewegingspatroon zorgt ervoor dat deze robotmaaier maait zonder dat u streep- of spoorvorming ziet, zodoende heeft u gazon altijd een zeer verzorgde uitstraling. Wilt u naast een strak gazon ook een goede verzorgde heg? Bekijk dan ook eens ons assortiment heggenscharen! Lees meer

van 106

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 106

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Grasmaaier kopen benzine

Voor een strak en netjes onderhouden gazon kunt u bij BTN de Haas een grasmaaier op benzine kopen. Dit type grasmaaier is zeer geschikt voor grote tuinen en plekken waar geen aansluiting op netstroom aanwezig is. Bij BTN de Haas vindt u verschillende typen benzine grasmaaiers met elk hun eigen specificaties. Elke benzine aangedreven grasmaaier maakt gebruik van een opvangfunctie. Tevens kunt u ook kiezen voor een maaier met een mulch functie, dit zorgt ervoor dat het gemaaide gras wordt fijngehakt in kleine stukjes. Deze stukjes blijven vervolgens op uw gazon liggen. Hierdoor kan het grasperk het vocht beter vasthouden en zal het minder snel uitdrogen. Bent u geen liefhebber van handmatig grasmaaien? Bekijk dan ook eens ons assortiment van robotmaaiers.

 

Elektrische grasmaaier kopen

BTN de Haas levert enkel kwalitatieve producten en altijd voor scherpe prijzen. Als u graag een elektrische grasmaaier wilt kopen dan hebben wij een uitgebreid assortiment waaruit u kan kiezen. Er zijn verschillende typen grasmaaier beschikbaar met elk hun eigen specificaties. Bij het kopen van een elektrische grasmaaier is het van belang dat u naar de grootte van uw gazon kijkt. Hoe groter uw gazon is, hoe meer vermogen de elektrische grasmaaier moet hebben. Bij BTN de Haas kunt u kiezen uit de traditionele grasmaaier met wielen of de moderne zweefgrasmaaier. Dit type grasmaaier zweeft op een kussen van lucht en maait eenvoudig in elke richting. Met dit model manoeuvreert u zich gemakkelijk langs obstakels zoals: bloembedden, bomen en andere hindernissen.