Grasmaaier kopen

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres om een grasmaaier te kopen. Wij hebben een ruim assortiment met loopmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers. Wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten voordat u een grasmaaier gaat kopen? Bekijk dan eens de informatiepagina: Husqvarna grasmaaier: Welke grasmaaier is geschikt voor u?

De keuze om een bepaald type grasmaaier te kopen is afhankelijk van uw eigen situatie en tuin. Een loopmaaier is voordeliger in de aanschaf, maar vergt wel lichtelijke inspanning en is vaak niet geschikt voor grote tuinen. Een zitmaaier is iets duurder in aanschaf, maar maait het gras zonder lichamelijke inspanning. En een robotmaaier is volledig automatisch, maar ook iets duurder in de aanschaf.
Naast een ruim assortiment grasmaaiers hebben wij ook verschillende onderdelen, accessoires en brandstoffen in het assortiment. Lees meer

van 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Grasmaaier kopen benzine

Voor een strak en netjes onderhouden gazon kunt u bij BTN de Haas een grasmaaier op benzine kopen. Dit type grasmaaier is zeer geschikt voor grote tuinen en plekken waar geen aansluiting op netstroom aanwezig is. Bij BTN de Haas vindt u verschillende typen benzine grasmaaiers met elk hun eigen specificaties. Zo kunt voor een mulchfunctie kiezen. Een maaier met een mulch functie, zorgt ervoor dat het gemaaide gras wordt fijngehakt in kleine stukjes. Deze stukjes blijven vervolgens op uw gazon liggen en dienen als natuurlijke meststof. Bent u liefhebber van een automatisch systeem? Bekijk dan ook eens ons assortiment van robotmaaiers.

 

Elektrische grasmaaier kopen

BTN de Haas levert enkel kwalitatieve producten en altijd voor scherpe prijzen. Als u graag een elektrische grasmaaier wilt kopen dan hebben wij een uitgebreid assortiment waaruit u kan kiezen. Er zijn verschillende typen grasmaaier beschikbaar met elk hun eigen specificaties. Bij het kopen van een elektrische grasmaaier is het van belang dat u naar de grootte van uw gazon kijkt. Hoe groter uw gazon is, hoe meer vermogen de elektrische grasmaaier moet hebben. Bij BTN de Haas kunt u kiezen uit de traditionele grasmaaier met wielen of de moderne zweefgrasmaaier. Dit type grasmaaier zweeft op een kussen van lucht en maait eenvoudig in elke richting. Met dit model manoeuvreert u zich gemakkelijk langs obstakels zoals: bloembedden, bomen en andere hindernissen.