LET OP!! Koningsdag 27 april 2018 gesloten                Voor 14:00 besteld volgende werkdag in huis! Franco vanaf €150,- excl.

Grasmaaier elektrisch

Voor een optimaal onderhoud van uw gazon gebruikt u een grasmaaier die elektrisch is. Bij BTN de Haas vindt u verschillende typen elektrische grasmaaiers. Het is van belang dat u goed kijkt wat de grootte van uw gazon is. Op basis hiervan bepaalt u welk vermogen de grasmaaier moet hebben, hoe groter uw gazon hoe meer vermogen het apparaat nodig is. Bij de traditionele grasmaaiers met wielen heeft u de keuze uit 1600, 1700 en 1800 watt vermogen. Het type grasmaaier met 1600 watt vermogen kan een werkgebied van 300 vierkante meter bewerken. Voor de grotere tuinen gebruikt u het type met 1800 watt vermogen, deze kan een werkgebied van 800 vierkante meter bewerken. Lees meer

van 17

Foto-tabel  Lijst 

van 17

Foto-tabel  Lijst 

Grasmaaier elektrisch of benzine

Heeft u een mooi gazon en wilt u dit ook graag strak houden? Kies dan voor een elektrische grasmaaier of op benzine. Een elektrische grasmaaier is de meest gangbare grasmaaier en is dan ook geschikt voor de meeste gazons. Het is van belang dat u kijkt hoe groot uw gazon is, op basis daarvan kunt u kijken hoeveel vermogen u nodig heeft voor het maaien van uw gras. Een grasmaaier op benzine combineert het snoerloos maaien met de prestaties van een maaier op netstroom. Twijfelt u over de keuze? U kunt altijd contact op nemen met onze deskundige klantenservice die u van advies op maat voorziet. Ook kunt u langskomen bij onze fysieke winkel in Groningen voor een persoonlijk gesprek met ons vakkundig personeel.  

 

Grasmaaier elektrisch accu

Geniet van een optimaal werkcomfort met een elektrische grasmaaier met accu. In ons assortiment vind je verschillende typen elektrische grasmaaiers met verschillende accu’s. Voor het onderhouden van een middelgrote tuin gebruikt u de accu van 1600 watt. Heeft u juist een grote tuin? Gebruik dan de accu van 1800 watt, hiermee kunt u tuinen tot 800 vierkante meter onderhouden. Blijven er na het maaien van het gras nog randen met gras staan waar u met uw maaier niet bij kunt? Gebruik dan een bosmaaier van BTN de Haas!