Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Frontmaaier

Een frontmaaier heeft het maaidek aan de voorzijde en beschikt over een uitstekende wendbaarheid. Hierdoor is een frontmaaier zeer geschikt voor tuinen en gazons met obstakels zoals: bomen, struiken, bloembakken, vijvers, speeltoestellen en bloemperken.

 

BTN de Haas heeft verschillende Husqvarna frontmaaiers in het assortiment. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de speciale informatiepagina: Husqvarna frontmaaier: de voordelen op een rij. Waarom een Husqvarna frontmaaier? Lees meer

van 6

Foto-tabel  Lijst 

van 6

Foto-tabel  Lijst 

Frontmaaier Husqvarna

Sla geen stuk van uw gazon over met de comfortabele frontmaaier van Husqvarna. Het maaidek is bevestigd aan de voorkant van het apparaat zodat u een perfect overzicht heeft van uw werkterrein. Daarnaast werkt de maaier stabiel op hellingen en heuvels door het lage zwaartepunt en het hoogwaardige AWD-systeem. Verder is de maaier gemakkelijk in het gebruik en kenmerkt het zich door zijn onderhoudsvriendelijkheid. De speciale servicepositie van het maaidek maakt het gemakkelijk om een onderhouds- of schoonmaakbeurt uit te voeren. Verdere praktische details zijn de omkiepbare motorkap en de eenvoudig toegankelijke onderhoudspunten.

 

Frontmaaier kopen

Ons deskundige personeel staat klaar om u van advies op maat te voorzien bij het kopen van een frontmaaier. In onze webwinkel heeft u keuze uit een ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Onze producten hebben een hoge kwaliteit en zijn van praktisch nut. Heeft u vragen met betrekking tot onze producten? Onze deskundige klantenservice staat altijd klaar voor het beantwoorden van al uw vraagstukken. Als u liever langskomt in onze fysieke winkel, dan bent u ook van harte welkom. Tevens hebben wij ook onze eigen werkplaats voor het geval dat uw frontmaaier na het kopen stuk gaat.