Frontmaaier

Maai uw gazon op een gemakkelijke en snelle manier door uw gras te onderhouden met een frontmaaier. Dit type apparaat heeft als voordeel dat het zeer wendbaar is tijdens het maaien. Bij BTN de Haas heeft u de keuze uit verschillende modellen, zowel benzine aangedreven of met een accu. Het is ideaal in gebruik wanneer u een tuin heeft met veel bomen, struiken en/of planten. De zitting van de maaier is gemakkelijk te verstellen, hierdoor kan elke gebruiker met een hoog werkcomfort werken. Wilt u naast een strak gazon ook een nette heg? Bekijk dan ook eens ons heggenscharen assortiment. Lees meer

van 16

Foto-tabel  Lijst 

van 16

Foto-tabel  Lijst 

Frontmaaier Husqvarna

Sla geen stuk van uw gazon over met de comfortabele frontmaaier van Husqvarna. Het maaidek is bevestigd aan de voorkant van het apparaat zodat u een perfect overzicht heeft van uw werkterrein. Daarnaast werkt de maaier stabiel op hellingen en heuvels door het lage zwaartepunt en het hoogwaardige AWD-systeem. Verder is de maaier gemakkelijk in het gebruik en kenmerkt het zich door zijn onderhoudsvriendelijkheid. De speciale servicepositie van het maaidek maakt het gemakkelijk om een onderhouds- of schoonmaakbeurt uit te voeren. Verdere praktische details zijn de omkiepbare motorkap en de eenvoudig toegankelijke onderhoudspunten.

 

Frontmaaier kopen

Ons deskundige personeel staat klaar om u van advies op maat te voorzien bij het kopen van een frontmaaier. In onze webwinkel heeft u keuze uit een ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Onze producten hebben een hoge kwaliteit en zijn van praktisch nut. Heeft u vragen met betrekking tot onze producten? Onze deskundige klantenservice staat altijd klaar voor het beantwoorden van al uw vraagstukken. Als u liever langskomt in onze fysieke winkel, dan bent u ook van harte welkom. Tevens hebben wij ook onze eigen werkplaats voor het geval dat uw frontmaaier na het kopen stuk gaat.