Tuintractors

Een gazon vergt het nodige onderhoud. Door het aanschaffen van een Husqvarna tuintractor bij BTN de Haas maakt u een belangrijk onderdeel hiervan, het maaien, een stuk eenvoudiger. Met een Husqvarna tuintractor weet u dat u een zitmaaier van hoge kwaliteit in huis haalt! Door de relatief grote benzinetankinhoud en de zuinige motoren van onze aangeboden uitvoeringen, kunt u een lange tijd maaien en zo snel grote oppervlakken onderhouden. Meer weten over een Husqvarna tuintractor? Bekijk dan de speciale informatiepagina: Zitmaaier kopen: Tuintractor of frontmaaier?

Wilt u weinig omzien hebben van het maaien? Dan is ons aanbod robotmaaiers wellicht iets voor u!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuintractor zitmaaier

Een uiterst comfortabele manier om uw gazon of grasperk te onderhouden is door een tuintractor uitgevoerd als zitmaaier toe te passen. De comfortabele zitting maakt dat het maaikarwei een gemakkelijke en prettige opgave wordt. Bij de tuintractors kunt u kiezen voor de optie: mulchen. Dankzij een mulchsysteem wordt het gras in kleine stukjes gehakt. Dit blijft liggen op het gras en dient als een natuurlijke meststof. Ook wordt door het toepassen van een mulchmaaier uitgevoerd als zitmaaier de groei van onkruid enorm afgeremd. Onze maaiers zijn allen uitgerust met een wijde maaibreedte, zodat u in korte tijd een groot gebied van een maaibeurt kunt voorzien. Ook voor kleinere gazons hebben wij echter geschikte grasmaaiers in een duwmodel uitvoering.  

Mulchmaaier benzine

Ons ruime aanbod van tuintractors met benzinemotor kenmerkt zich door het feit dat deze erg krachtig en zuinig in gebruik zijn. Wanneer u bij ons een machine afneemt, kunt u er ook voor kiezen de service en onderhoud bij ons af te nemen. Zo blijft uw zitmaaier op benzine gegarandeerd een lange tijd als een zonnetje lopen. Wilt u advies voor u een zitmaaier bestelt? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze fysieke winkel in Groningen. Wij staan u graag bij met advies! Dát is de service van BTN de Haas.