Husqvarna tuintractor

Een gazon vergt het nodige onderhoud.Door het aanschaffen van een mulchmaaier bij BTN de Haas maakt u een belangrijk onderdeel hiervan, het maaien, een stuk eenvoudiger. De maaiers die wij voor u in de aanbieding hebben zijn van gerenommeerde merken als Husqvarna en Castelgarden. Zo weet u dat u eenmulchmaaier van hoge kwaliteit in huis haalt! Door de relatief grote benzinetankinhoud en de zuinige motoren van onze aangeboden uitvoeringen, kunt u een lange tijd maaien en zo snel grote oppervlakken onderhouden. Wilt u weinig omzien hebben van het maaien? Dan is ons aanbod robotmaaiers wellicht iets voor u! 

Lees meer

van 6

Foto-tabel  Lijst 

van 6

Foto-tabel  Lijst 

Mulchmaaier zitmaaier

Een uiterst comfortabele manier om uw gazon of grasperk te onderhouden is door een mulchmaaier uitgevoerd als zitmaaier toe te passen. De comfortabele zitting maakt dat het maaikarwei een gemakkelijke en prettige opgave wordt. Doordat het gras wordt gehakt, ontstaat er een laag ‘mulch’ die ervoor zorgt dat het gazon beter het vocht vasthoudt. Ook wordt door het toepassen van een mulchmaaier uitgevoerd als zitmaaier de groei van onkruid enorm afgeremd. Bovendien is het afgehakte gras een natuurlijke voedingsstof voor uw gazon. Onze maaiers zijn allen uitgerust met een wijde maaibreedte, zodat u in korte tijd een groot gebied van een maaibeurt kunt voorzien. Ook voor kleinere gazons hebben wij echter geschikte grasmaaiers in een duwmodel uitvoering.  

 

Mulchmaaier benzine

Ons ruime aanbod van mulchmaaiers met benzinemotors kenmerkt zich door het feit dat deze erg krachtig en zuinig in gebruik zijn. Wanneer u bij ons een machine afneemt, kunt u er ook voor kiezen de service en onderhoud bij ons af te nemen. Zo blijft uw mulchmaaier op benzine gegarandeerd een lange tijd als een zonnetje lopen. Wilt u advies voor u een mulchmaaier bestelt? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze fysieke winkel in Groningen. Wij staan u graag bij met advies! Dát is de service van BTN de Haas.