Heggenschaar accu's en laders

Bent u in het bezit van een Husqvarna accu heggenschaar? Dan kunt u de keuze maken uit verschillende heggenschaar accu’s en laders. Er zijn meerdere accu’s en laders geschikt voor een heggenschaar. De keuze voor een bepaald type heggenschaar accu en lader is afhankelijk van meerdere factoren. Heeft u bijvoorbeeld licht snoeiwerk of zwaar snoeiwerk? Of welk model heggenschaar heeft u?

Om u te helpen bij uw keuze, heeft BTN de Haas een compleet overzicht voor u gemaakt op een speciale informatiepagina: Husqvarna accu's en laders.

Wilt u graag een accu die u kunt gebruiken bij meerdere tuinmachines? Dan is de BLi200 echt iets voor u!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maak de juiste combinatie met één accu

Bent u van plan om een tuinmachine met accu aan te schaffen? Dan is de keuze voor een accu ook van groot belang. U kunt namelijk één accu voor meerdere tuinmachine gebruiken, mits de accu geschikt is voor deze tuinmachines. Het is daarom belangrijk om de juiste combinatie met één accu te maken of een accu te kiezen die overal geschikt voor is. Een accu die geschikt is voor bijna alle accu tuinmachines is de BLi200.

De Husqvarna BLi200 kunt u in iedere machines gebruiken. Voor een aantal tuinmachines is een ander type accu een betere optie, maar dit neemt niet weg dat de BLi200 niet geschikt is. BTN de Haas adviseert daarom bij de meeste aankopen de BLi200.