Houtklover 7 ton

Wilt u graag hout kloven? Bespaar dan tijd en gebruik een houtklover 7 ton van Ergofix! De houtklover 7 ton is een krachtige houtkloofmachine en kan eenvoudig hout kloven met een diameter van 5 tot 32cm, afhankelijk van het model dat u aanschaft. BTN de Haas heeft houtklovers van het merk Ergofix in het assortiment. Ergofix is eerste klas kwaliteit en is verkrijgbaar in een staand en liggend model. Een liggend model is geschikt voor een lengte van maximaal 52cm en een verticale voor een lengte van maximaal 104cm. Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Kloofmachine 7 ton

BTN de Haas is het adres voor de aankoop van een kloofmachine 7 ton. Een kloofmachine 7 ton, ook wel houtkloofmachine 7 ton genoemd, wordt elektro-hydraulisch aangedreven en heeft een zeer krachtige capaciteit. Dankzij de aanwezigheid van wielen kunt u de kloofmachine 7 ton eenvoudig verrijden en/of verplaatsen. Naast een complete kloofmachine 7 ton, heeft BTN de Haas ook een los kloofkruis in het assortiment, passend voor een horizontale of verticale houtklover.

Ergofix houtklover 7 ton

Bent u op zoek naar een Ergofix houtklover 7 ton? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Een Ergofix houtklover 7 ton / kloofmachine 7 ton is gemaakt van eerste klas kwaliteit en heeft een lange levensduur. De motor heeft een vermogen van 4.0 pk en de kloofkracht is maar liefst 7000 kg. Heeft u vragen over de Ergofix houtklover 7 ton? Kom dan langs in de winkel te Groningen of neem contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers.