Kettingzaag kopen

Wilt u graag een boom snoeien of vellen, maar heeft u hier geen geschikt apparatuur voor? Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig een kettingzaag kopen die u de klus klaart. In onze webwinkel vindt u verschillende soorten kettingzagen; van hobbymatig gebruik tot aan professioneel zagen. Let bij aanschaf op het type kettingzaag. Wilt u graag een kettingzaag die weinig geluid produceert en licht van gewicht is? Dan adviseren wij u om een elektrische kettingzaag aan te schaffen. Dit type kettingzaag is verkrijgbaar in een uitvoering van 230V met snoer en oplaadbaar met een accu van 36V. Lees meer

van 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Kettingzaag elektrisch

De elektrische kettingzaag van 230V is minder mobiel vanwege het snoer, maar is goedkoper en zeer geschikt voor particulier gebruik. BTN de Haas heeft kettingzagen voor ieder budget!
Wilt u liever een kettingzaag die veel vermogen heeft? Dan is de gemotoriseerde kettingzaag een uitstekende keuze voor u! De benzine aangedreven kettingzaag is een goede optie wanneer u regelmatig veel hout of dik hout moet zagen. BTN de Haas is dé aangewezen specialist om uw kettingzaag te kopen.

 

Kettingzaag benzine

Zaagt u veel en/of dik hout en heeft u geen toegang tot netstroom? Dan is een kettingzaag op benzine de beste optie voor u! In onze webwinkel vindt u verschillende soorten benzine aangedreven kettingzagen. Onze kettingzagen zijn standaard uitgerust met een X-Torq motor die zorgt voor minder uitlaatgassen en minder brandstofverbruik. Dit is volgens de strengste milieuvoorschriften. Ook zijn de choke en stophendel standaard gecombineerd. Hierdoor zal de motor sneller starten en wordt het risico op het verzuipen van de motor verminderd. Bij de zwaardere machines loopt het decibelniveau hoog op. Wij adviseren daarom dat u bij dit type kettingzagen werkt met gehoorbeschermers die u samen met andere beschermingstoebehoren vindt bij onze zaagkleding.

 

Kettingzaag Husqvarna

Bent u op zoek naar een kettingzaag die geschikt is voor het robuuste werk? Onze Husqvarna kettingzagen zijn speciaal ontwikkeld voor dagelijks en professioneel gebruik. De kettingzagen zijn verkrijgbaar in een elektrische, accu of benzine aangedreven uitvoering. De standaard geïntegreerde start- en stop-schakelaar en brandstofpomp zorgen ervoor dat de zaag gemakkelijk start. Daarnaast leveren de kettingzagen optimale motorprestaties door de automatische fijnafstelling van de motor. Zo bent u geen geld kwijt aan het afstellen van uw carburateur. Een kettingzaag van Husqvarna is een trouwe partner voor elke klus.

 

Kettingzaag accessoires

BTN de Haas biedt een breed assortiment aan kettingzaag accessoires voor een veilig gebruik. Zo vindt u bij ons veiligheidskleding dat u beschermt tijdens het zagen. Onze veiligheidsbroeken zijn standaard voorzien met zaagbescherming aan de voorzijde. Het vezelmateriaal brengt de zaagketting onmiddellijk tot stilstand. Daarnaast is onze kleding standaard voorzien van reflecterende logo’s, zo bent u goed zichtbaar voor anderen. Onze velwiggen helpen de boom om te vallen in de richting van de inkeping door de boom in die richting te tillen. Heeft u nog vragen aangaande één van onze producten? Kom dan eens langs in onze winkel. Daar staan onze experts graag voor u klaar! Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.