Husqvarna kettingzaag

Voor zowel professionele bosarbeiders als huiseigenaren met een stuk grond hebben wij geschikte tuinmachines. Met een Husqvarna kettingzaag krijgt u het vermogen, de prestaties en de vormgeving die u nodig heeft. Deze lijn kettingzagen heeft machines voor het zware werk, maar ook kleinere zagen voor thuisgebruik. Eveneens zijn er modellen voor kappen, snoeien en het zagen van brandhout. Bij BTN de Haas vindt u zowel elektrisch als benzine aangedreven kettingzagen van Husqvarna. De elektrische varianten zijn licht van gewicht en produceren weinig geluid. U kunt kiezen voor een variant met snoer of met accu. De benzine aangedreven kettingzagen zijn zwaarder dan de elektrische variant en produceren ook meer geluid. Daarentegen beschikken deze varianten over meer vermogen dan de elektrische. Bij BTN de Haas vindt verschillende typen kettingzagen voor verschillende klussen, zo is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. Een Husqvarna kettingzaag zit boordevol Zweedse klasse! Lees meer

van 20

Foto-tabel  Lijst 

van 20

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna kettingzaag 236

Bent u op zoek naar een geschikte kettingzaag voor snoeien, lichte zaagwerkzaamheden of hobbymatig gebruik? Dan is de Husqvarna kettingzaag 236 een uitstekende optie voor u! De standaard geïntegreerde X-Torq motor zorgt voor minder uitlaatgassen en brandstofverbruik. Het is daarmee in overeenstemming met de strengste milieuvoorschriften. Daarnaast zorgt de combinatie van de choke en de stophendel voor een gemakkelijke start van het apparaat. Ook wordt het risico op het verzuipen van uw machine verminderd. Deze kettingzaag heeft een vermogen van 1.4kW en een maximale snelheid van 9000 toeren per minuut. Voor een optimale gebruiksvriendelijkheid zijn effectieve anti-vibratie dempers geïntegreerd. Deze absorberen de trillingen en sparen uw armen en handen. Met een Husqvarna kettingzaag 236 van BTN de Haas heeft u een betrouwbare partner voor elke klus!

 

Husqvarna kettingzaag 435

Bent u op zoek naar een kettingzaag die niet alleen eenvoudig te starten is, maar ook een gemakkelijke bediening heeft? Dan is de Husqvarna kettingzaag 435 de beste optie voor u! Deze kettingzaag is uitgerust met een zeer krachtige motor die een laag brandstofverbruik kent en weinig uitlaatgassen uitstoot. De machine beschikt over een Air Injection, dit is een centrifugale luchtreiniging die zorgt voor minder slijtage en minder onderhoud. Daarnaast zorgt de Quick-release luchtfilter voor een gemakkelijke vervanging van de luchtfilter. Voor een optimale werkcomfort heeft de machine slechts een gewicht van 4,2 kilogram. BTN de Haas is dé specialist in kettingzagen. Heeft u nog vragen over de Husqvarna kettingzaag 435, neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

 

Husqvarna kettingzaag kopen

Wilt u graag onderhoud uitvoeren rondom uw tuin en heeft u niet de juiste middelen? Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig een Husqvarna kettingzaag kopen. In onze webwinkel vindt u een breed assortiment aan kettingzagen en toebehoren. U heeft keuze tussen een elektrische of een benzine aangedreven variant. De elektrische varianten zijn verkrijgbaar met een snoer of accu. Voor een optimale veiligheid tijdens werkzaamheden met een kettingzaag heeft BTN de Haas een ruim assortiment aan zaagkleding. Heeft u vragen aangaande één van onze producten? Kom gerust eens langs in ons filiaal. Daar staan onze experts graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u liever telefonisch contact? Onze deskundige klantenservice staat voor u klaar.