LET OP!! Koningsdag 27 april 2018 gesloten                Voor 14:00 besteld volgende werkdag in huis! Franco vanaf €150,- excl.

Robot grasmaaier

Ervaar nu het ultieme gemak van de robot grasmaaier! Dit apparaat maait geheel zelfstandig op een door u ingesteld moment het gazon. Zo heeft u tijd over om de dingen te doen die u leuk vindt! Dankzij het willekeurige bewegingspatroon zorgt deze maaier ervoor dat er geen streep- of spoorvorming achtergelaten wordt op uw gazon. Zo heeft uw gazon altijd een zeer verzorgde uitstraling! Wanneer de accu leeg is zal de maaier zichzelf naar het oplaadstation rijden om nieuwe energie te tanken. Is het maaien van gras voor u geen probleem? Bekijk dan ons assortiment grasmaaiers duwmodel. Lees meer

van 8

Foto-tabel  Lijst 

van 8

Foto-tabel  Lijst 

Robot grasmaaier gardena

Heeft u een drukke agenda en wilt u graag tijd besparen waar u kunt? Met een robot grasmaaier van Gardena heeft u het gemak dat u niet zelf de maaier hoeft te bedienen. In onze webwinkel heeft u de keuze uit twee verschillende modellen. Bij het aanschaffen van een robot maaier is het van belang dat u de grootte van uw tuin weet. Het kleinste model heeft een werkterrein van 400 vierkante meter, en het grootste model heeft een werkterrein van 700 vierkante meter. Beide modellen hebben vlijmscherpe messen die ervoor zorgen dat er altijd een klein mulchlaagje op het gazon achterblijft. Mulchen is een maaimethode waarbij het gemaaide gras fijn wordt gehakt in kleine stukjes, deze kleine stukjes blijven achter op uw gazon. Zodoende houdt u het gazon het vocht beter vast en zal het minder snel uitdrogen.

 

Robot grasmaaier kopen

BTN de Haas levert enkel kwalitatieve producten, zo ook wanneer u een robot grasmaaier wilt kopen. De robotmaaier wordt geleverd met een laadstation, reservemessen inclusief schroeven, stroomkabel, grensdraad, koppelstukken, aansluitklemmen en haringen. Er wordt gebruik gemaakt van een Li-ion accu, een krachtige en makkelijk te onderhouden accu. Door de gebruikte stroomtoevoer is er gezorgd voor een betrouwbare en energiezuinige werking.  

Gaat u robot grasmaaier na het kopen stuk? Bij BTN de Haas hebben wij een eigen werkplaats waar we de onderdelen van uw grasmaaier kunnen maken. Wilt u niet alleen uw gazon strak houden, maar ook netjes door de bladeren te verwijderen? Bekijk dan ook eens ons bladblazers aanbod!