LET OP!! Koningsdag 27 april 2018 gesloten                Voor 14:00 besteld volgende werkdag in huis! Franco vanaf €150,- excl.

Zitmaaier met opvangbak

Bent u op zoek naar een krachtige en tegelijkertijd zuinige zitmaaier met opvangbak? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Ons aanbod machines van het topmerk Castelgarden zijn allen voorzien van een hoge kwaliteit Briggs & Stratton motor. Daarnaast hebben de maaiers een grote tankinhoud zodat u een lange tijd aaneengesloten kunt maaien. Onze zitmaaiers met opvangbak halen een maximale snelheid van 8,8 á 9 kilometer per uur en zijn uitgevoerd met achterwielaandrijving. Door de voorwielbesturing is de maaier eenvoudig in de gewenste richting te sturen. Heeft u liever een mulchmaaier met zij uitworp? Dan kunt u ook uitstekend bij ons terecht! Lees meer

van 5

Foto-tabel  Lijst 

van 5

Foto-tabel  Lijst 

Zitmaaier met opvangbak kopen

Heeft u de machine gezien die u wilt aanschaffen. Dan kunt u in onze webwinkel eenvoudig en voordelig een zitmaaier met opvangbak kopen! Door de vele standen waarop de machines kunnen worden ingesteld, krijgt u uw grasperk altijd in de juiste conditie. Doordat de machines kunnen worden uitgevoerd met een mulch plug kunt u ook mulchen, waardoor deze erg multifunctioneel zijn. Voor advies bij het zitmaaier met opvangbak kopen kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice of langskomen in onze fysieke vestiging in Groningen. Wij staan u graag bij met advies! BTN de Haas is dé leverancier voor alles voor uw tuin en erf. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze bladblazers.