Tunnelfolie

Zoekt u naar een mogelijkheid om de groei van uw gewassen en planten te optimaliseren? Met het tunnelfolie van BTN de Haas creëert u de ideale omstandigheden in uw kas om de groei van uw gewassen en planten te stimuleren. Verder beschermt het tegen ongewenst onkruid en gewassen en vliegend ongedierte. Het folie is vervaardigd uit polyethyleen wat zorgt voor de volgende eigenschappen van het product:

  • UV-bestendigheid;
  • Thermiciteit, hiermee wordt warmte geabsorbeerd en daarmee een sterke koeling ’s nachts voorkomen;
  • Anti-condens werking;
  • Meerdere lagen, de tunnelfolie zorgt voor energiebesparing in uw kas

Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Tunnelfolie moestuin

Creëer de perfecte omstandigheden voor uw gewassen met het tunnelfolie moestuin! Deze folie is eenvoudig te plaatsen met behulp van gronddoekpennen of door het in de grond te graven. De dikte van het folie is 18 millimeter en het gewicht is 180 gram per vierkante meter. Verder wordt er een UV-garantie van 4 jaar gegeven. Naast het gewone tunnelfolie moestuin is er ook gewapend folie. Bij dit type bent u verzekerd van een langere levensduur, een hogere scheurdichtheid en trekvastheid.


Tunnelfolie op rol

Bij BTN de Haas kunt u uw bestelling op maat krijgen met tunnelfolie op rol! Het folie is beschikbaar in de afmetingen 6,5, 8, 10, 12 en 14 meter breed, en al het folie is 0,18mm dik. Wilt u graag weten hoe u uw tunnelfolie op rol moet plaatsen? De meest eenvoudige manier om het folie te plaatsen is:

  1. Plaats het tunnelfolie over uw gewassen of moestuin heen en zorg ervoor dat de randen van het folie vastgezet worden met behulp van gronddoekpennen, of graaf het folie vast in de grond.
  2. Creëer een kleine kas door het plaatsen van een aantal metalen of PVC bogen. Door het spannen van draden wordt het tunnelfolie bevestigd aan de bogen.

Tunnelfolie kopen

BTN de Haas is een leverancier van louter topkwaliteit producten, en is de plek om tunnelfolie te kopen. Wij bieden alles aan op het gebied van agrarische producten en het buitenleven. Heeft u advies nodig voor een van onze producten? U bent welkom in één van onze fysieke winkels waar er per afdeling een medewerker met ervaring in het werkveld klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze deskundigen.