Kraamzorg varkens & biggenopfok

Kraamzorg & opfok

 

In ons assortiment vindt u uiteenlopende artikelen die bijdragen aan een goede kraamzorg voor uw varkens en een gezonde biggenopfok. Zo heeft BTN de Haas diverse soorten werpmatten voor zeug en big en verschillende soorten stalstrooisels en toebehoren, voor het creëren van een hygiënische kraamstal. Daarnaast vindt u bij ons diverse soorten poeders en vitamines voor biggen en zeugen, die bijdragen aan een goede gezondheid, weerstand en ontwikkeling van uw dieren. Wilt u pasgeboren, zwakke of zieke biggen verwarmen? Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment met warmtelampen in diverse merken, kleuren en modellen.

Bent u op zoek naar wond- of huidverzorging voor zeugen en/of biggen? Bekijk dan ons assortiment met diverse soorten sprays, ontsmettingsmiddelen en zalven.  

Producten 1-36 van 76

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Alles voor de opfok van biggen

De verzorging en opfok van biggen is een zeer belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. In ons assortiment vindt u diverse poeders en vitamines die bijdragen aan de weerstand en gezondheid van biggen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met veterinaire benodigdheden voor o.a. medische behandelingen, tanden slijpen en castreren. Heeft u vragen over de artikelen met betrekking tot opfok van biggen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze productspecialist varkenshouderij.