Vitamines & poeders varkens

Voor de aanschaf van vitamines en poeders t.b.v. varkens bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. In deze categorie vindt u alle supplementen voor zeug en big tijdens de kraamperiode. Zo hebben wij diverse soorten vitamines en ijzerpreparaten die u kunt toedienen met behulp van een injectie. Daarnaast vindt u ook diverse soorten elektrolyten en poeders die uitdroging tegen gaan en de vochtbalans goed houden bij uw biggen.

Bent u op zoek naar voedingssupplementen die de algehele gezondheid en weerstand ondersteunen van uw varkens? En bijdragen aan problemen zoals spijsvertering, bronst, vruchtbaarheid en toxine? Bekijk dan ons assortiment met alle voedingssupplementen

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ondersteuning biggen

Een goede start van een big, draagt bij aan een goede ontwikkeling en groei. Om het beste aan uw big te geven, bieden wij u een ruim assortiment met artikelen die bijdragen aan de ondersteuning van uw biggen. De artikelen zijn van toepassing op verschillende onderwerpen, zoals de luchtwegen, verhoging van de weerstand of verbetering van de darmfunctie. Naast voedingssupplementen hebben wij ook diverse bolussen en vitamines geschikt voor biggen.