Reiniging en ontsmetten varkensstal

Reiniging & ontsmetting

 

Hygiëne is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden op een varkenshouderij. Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment met reinigingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen en de nodige toebehoren voor het reinigen en ontsmetten van een varkensstal. Onze hygiënemiddelen kunnen gebruikt worden in de stal, voor voertuigen, persoonlijke hygiëne en voor een hygiënesluis. Wanneer u zorgt voor een goede reiniging van stal, inrichting, toebehoren, erf en transport, verkleint u de kans op insleep van dierziektes en aanraking van ziektekiemen. Naast uiteenlopende reinigings- en desinfectiemiddelen vindt u  bij ons ook de juiste benodigdheden voor hogedrukreinigers.

Bent u op zoek naar reinigings- en ontsmettingsmiddelen om te gebruiken op uw varkens, zoals shampoo ? Deze vindt u in ons wond- en huidverzorging assortiment.

Reiniging & ontsmetting

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres wanneer op zoek bent naar nieuwe veehouderij- en stalartikelen voor uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreid en voordelig online assortiment van hoge kwaliteit voor zowel de professionele agrariër als de hobbyboer.

Producten 1-36 van 214

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina