Stalbenodigdheden varkens

Staltechniek & inrichting

 

Bij BTN de Haas vindt u diverse soorten stalbenodigdheden voor varkens op het gebied van staltechniek en stalinrichting. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor camera's en veiligheid, stalklimaat en verlichting voor de stal. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment met stalgereedschap, zoals kruiwagens, vorken, scheppen ect. In onze categorie met bevestigingsmaterialen vindt u de juiste benodigdheden om stalinrichting, afleidingsmateriaal of hokafscheidingen te bevestigen.

Zoekt u stalbenodigdheden voor uw kraamhok? Bekijk dan onze categorie met biggenhuisvesting. En ook voor opdrijfmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Varkensstaltechniek & inrichting

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres wanneer op zoek bent naar nieuwe veehouderij- en stalartikelen voor uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreid en voordelig online assortiment van hoge kwaliteit voor zowel de professionele agrariër als de hobbyboer.

Producten 1-36 van 76

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Alles voor varkens huisvesting

Het hebben van een goede huisvesting voor uw varken, draagt bij aan de gezondheid en weerstand van uw dieren. Bij BTN de Haas vindt u diverse soorten warmtelampen en voerbakken voor biggen. Daarnaast vindt u bij ons ook uiteenlopende soorten bevestigingsmaterialen, voor het bevestigen van o.a. hokafscheidingen en afleidingsmateriaal.