Landbouwplastic kopen

Bent u op zoek naar een landbouwplastic van uitstekende kwaliteit? Bij BTN de Haas bent aan het juiste adres om landbouwplastic te kopen. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten en afmetingen. De keuze voor een bepaald soort is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid gras of mais, de afmeting van de kuilplaat en de andere lagen afdekmateriaal die u gaat gebruiken. Uitgebreide informatie over de verschillende soorten leest u op: Inkuilen gras. Naast de bekende zwarte landbouwplastic hebben we ook onderfolie en wandfolie in het assortiment.

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zwart landbouwplastic

In ons assortiment vindt u verschillende soorten zwart landbouwplastic. Het verschil zit vooral in de dikte van het plastic en de lengte van de rol. Alle soorten landbouwplastic zijn echter van uitstekende kwaliteit en bestaan uit 3-lagen. De onderste laag zorgt voor de meeste zuurstofbarrière, de middelste laag voor stevigheid en de buitenste laag geeft een extra bescherming tegen de zon.

Onderfolie

De eerste laag die over een kuil komt, is de onderfolie. Onderfolie is een dunne en transparante folie, die zichzelf vastzuigt aan het ruwvoer. Dankzij dit vastzuigen wordt de kuil zo goed mogelijk afgesloten. Het zorgt voor een goede conservering en voorkomt derving aan de toplaag van de kuil.

Wandfolie

Naast onderfolie, kunt u er ook voor kiezen om wandfolie te gebruiken bij het kuilen. Wandfolie zorgt voor een goede bescherming van de zijkant en wordt vooral gebruikt bij een sleufsilo. Daarnaast zijn de zijkanten van een kuil, net zoals de toplaag, extra broeigevoelig. Met wandfolie zorgt een extra goede conservering en bescherming.