Melkfilters

Verontreinigingen in de melk bestrijdt u actief met de buisfilters van Agrivet. Melkfilters zijn enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat vuil de melktank niet bereikt. Onze melkfilters hebben een optimaal vuilvangend vermogen, een perfecte doorstroming en superieure sterkte. Wij hebben verschillende soorten kwaliteit melkfilters, met diverse gangbare afmetingen. 

Agrivet heeft twee soorten kwaliteiten:

  • Buisfilters Extra: 120gr/m² vliesstof
  • Buisfilters Super: 140gr/m² vliesstof met katoenvezels

Omdat melkfilters, met het oog op de hygiëne, eenmalig gebruikt mogen worden, kunt u deze bij voordelig in grotere aantallen bestellen. Ook vindt u in ons ruime assortiment reinigingsmiddelen voor de complete hygiëne van uw melkinstallatie.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Buisfilter

Voor alle gangbare melkmachines en –robots kunt u bij BTN de Haas een geschikte buisfilter vinden. Bij ons vindt u verschillende standaard afmetingen. Als u twijfels heeft over het juiste melkfilter voor uw melkmachine of melkrobot kunt u terecht bij onze klantenservice.

Wij hebben alles in ons assortiment voor een schone stal waarin u hygiënisch kunt werken. Naast een buisfilter hebben wij ook dipmiddel waarmee u de uiers van de koeien schoon en vrij van infecties houdt. BTN de Haas zorgt voor een razendsnelle levering, zodat u door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden.