Melkmachine

De melkmachine is de draaiende motor van een melkstal. Het is dan ook van groot belang dat een melkmachine na behoren werkt en dat de melkmachine onderdelen goed functioneren.

De installatie van een melkstal wordt twee keer daags, soms zelfs drie keer daags, gebruikt. Het veelvuldige gebruik en de aanwezigheid van levend vee zijn twee belangrijke oorzaken van slijtage of defecte melkmachine onderdelen. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met melkmachine onderdelen. Naast melkmachine onderdelen heeft BTN de Haas ook tepelvoeringen vervangen. Daarvoor hebben wij diverse soorten tepelvoering en melkslangen in het assortiment.

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Melkklauw kap

Bij BTN de Haas kunt u terecht voor een melkklauw kap. Wij hebben diverse soorten passend voor o.a. Delaval, Fullwood, Westfalia en Manus. De melkklauw kappen in ons assortiment zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit kunststof en hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u naast onderdelen passend voor een Delaval melkklauw ook graag andere melkstal artikelen? Wij hebben o.a. een ruim assortiment met buisfiltersuierpapier en pulsatieslangen.