Vogelverjager

Wilt u vogels op afstand houden? Dan is een vogelverjager uit het assortiment van BTN de Haas precies wat u zoekt! Of u nu een vlieger, een knalapparaat, een fluitlint, flitslamp of een laser zoekt, in onze webwinkel treft u deze artikelen voordelig aan. Zo houdt u op adequate manier ongewenste vogels op afstand. Een vlieger als vogelverjager bootst bijvoorbeeld op een voor vogels afschrikwekkende wijze een roofvogel na waardoor de ongenode gasten op afstand blijven en uw gewassen beschermd blijven. Welke plaag u ook dient te bestrijden met de ongediertebestrijding artikelen uit ons assortiment krijgt u het voor elkaar!

Producten 1-36 van 47

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Vogelverjager geluid

Een effectieve wijze om vogels te bestrijden is het inzetten van een vogelverjager geluid. In de webwinkel kunt u hiervoor een knalapparaat aanschaffen, die vogels door middel van een luide knal op afstand kan houden. Een fluitlint die gaat fluiten/zoemen door de wind is ook een uitstekende toepassing, door deze te spannen tussen palen kan het uitstekend gebruikt worden tegen ganzen en duiven. U kunt ook een vogelverjager geluid combineren met een voor vogels afschrikwekkend licht en/of ultrasoon signaal. Bekijk op uw gemak ons uitgebreide aanbod! Wij hebben daarnaast ook volop middelen voor mollenbestrijding.

Vogelverjager laser

Wilt u in de ochtend- of in de avonduren of op “donkere” dagen ganzen, of andere vogels verjagen, dan is een vogelverjager laser uit ons assortiment precies wat u zoekt. Ook in de fruitteelt is een vogelverjager laser een geschikte toepassing en uitermate geschikt om kraaiachtigen en zangvogels op afstand te houden. Zo wordt uw oogst op adequate wijze beschermd. Wilt u advies over de voor u meest geschikte toepassing? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice, of laat u adviseren in onze fysieke winkel in Groningen. Wij staan u graag bij met advies!