Hygiëne van melkstalinstallatie

Een schone stal en een goede hygiëne van uw melkstalinstallatie zijn van groot belang. BTN de Haas heeft verschillende reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor een melkrobot of melkstal. Zo kunt u zowel de melkleidingen als de koeltank grondig reinigen volgen de C.I.P. methode. Daarnaast hebben wij ook speciale buisfilters in ons assortiment waarmee het filteren van uw melk tot in de puntjes verzorgd kan worden. Lees meer

van 14

Foto-tabel  Lijst 

van 14

Foto-tabel  Lijst 

Reinigingsmiddelen

Voor de hygiëne van melkstalinstallatie kunt u gebruik maken van verschillende reinigingsmiddelen, zoals speciaal melkreinigingszuur dat onder meer verkalking tegengaat of een algemeen reinigingsmiddel waarmee u alle verontreiniging resoluut te lijf gaat. Bij onze uitgebreide productinformatie vindt u alle gegevens die u nodig heeft voor een juiste keuze. Heeft u een DeLaval VMS of een Westfalia Titan melkinstallatie? Dan kunt u gebruik maken van ons ruime aanbod DM Clean. De reinigingsmiddelen worden geleverd in een grote verpakking van 10 of 25 kilo, zodat u ruim voldoende heeft voor uw dagelijks routine.

Ontsmettingsmiddel

Behalve de hygiëne van melkstalinstallatie hebben wij ook ontsmettingsmiddel waarmee u elke stal kunt ontsmetten. Dit heeft een bijzonder snelle werking binnen vijf minuten en bestrijdt niet alleen micro-organismen, zoals schimmels bacteriën, schimmels en gisten, maar ook virussen die bij menig veehouder de kop opsteken. Om uw melkkoeien vrij te houden van uierinfecties kunt u gebruik maken van ons ruime aanbod dipmiddel. Met BTN de Haas neemt u de hygiëne van uw melkinstallatie serieus. Wij zorgen voor een snelle levering.