Reiniging melkinstallatie

Een schone stal en een goede reiniging van uw melkinstallatie zijn van groot belang. BTN de Haas heeft verschillende reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor een melkrobot of melkstal. Zo kunt u zowel de melkleidingen als de koeltank grondig reinigen volgens de CIP methode, een circulaire reiniging. Maar in ons assortiment hebben wij ook reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor one-way reinigers. Daarnaast hebben wij ook speciale buisfilters in ons assortiment waarmee het filteren van uw melk tot in de puntjes verzorgd kan worden.

Soort robot en melkmachine/ melkkoeltanken Alle geschikte reinigingsmiddelen

One-way/ hittereinigers:
Lely (A2 t/m A5)
Fullwood Merlin
SAC RDS Futurline
Insentec Galaxy 

DM Clean R: alkalisch, chloorvrij
Pho Cid R: zuur
Kenocid 2100: (enkel voor Lely (A2 t/m A5) & Fullwood Merlin) borstelreiniger

Circulatie reinigers:
DeLaval VMS
GEA
Melkmachines & melkkoeltanks 

DM Cid Ultra: alkalisch, chloorvrij
DM Cid: alkalisch, chloorhoudend
Pho Cid: zuur 

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Reinigingsmiddelen

Voor de reiniging melkinstallatie kunt u gebruik maken van verschillende reinigingsmiddelen, zoals speciaal melkreinigingszuur dat onder meer verkalking tegengaat of een algemeen reinigingsmiddel waarmee u alle verontreiniging resoluut te lijf gaat. Bij onze uitgebreide productinformatie vindt u alle gegevens die u nodig heeft voor een juiste keuze. Heeft u een Fullwood Merlin, Insectec Galaxy, Lely (A2 t/m A5) of SAC RDS Futurline melkinstallatie? Dan kunt u gebruik maken van ons aanbod DM Clean R. De reinigingsmiddelen worden geleverd in een grote verpakking van 10 of 25 of zelfs 240 kilo, zodat u ruim voldoende heeft voor uw dagelijks routine.

Ontsmettingsmiddel

Behalve de hygiëne van melklinstallatie hebben wij ook ontsmettingsmiddel waarmee u elke stal kunt ontsmetten. Dit heeft een bijzonder snelle werking binnen vijf minuten en bestrijdt niet alleen micro-organismen, zoals schimmels bacteriën, schimmels en gisten, maar ook virussen die bij menig veehouder de kop opsteken. Om uw melkkoeien vrij te houden van uierinfecties kunt u gebruik maken van ons ruime aanbod dipmiddel. Met BTN de Haas neemt u de hygiëne van uw melkinstallatie serieus. Wij zorgen voor een snelle levering.