Bezems

Een schone stal begint bij uzelf! Met een speciale stalbezem wordt dit karwei een stuk eenvoudiger. Bij BTN de Haas vindt u diverse bezems die uitermate geschikt zijn voor het schoonmaken van de stallen. De bezems worden verkocht met en zonder steel zodat u zelf beslist welke  lengte en kwaliteit u kiest. Het is van belang dat u de juiste lengte kiest om op lange termijn rugklachten te voorkomen. 
In onze winkel treft u ook voetenvegers zodat u bij het binnenstappen van de stal, de modder, mest of het zand buiten laat. 

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuine stalbezem

Een van de handigste uitvindingen voor de schoonmaken en/of aanvegen  van de stal is een schuine stalbezem. Deze bezem met lange schuine kunststof- of natuurvezels is bij uitstek geschikt om goten, hoeken en richels schoon te maken. Ook bij deze bezems kunt u zelf de juiste steel kiezen voor ergonomisch gebruik. Na gebruik reinigt u de bezem simpelweg met water. Voor een optimaal resultaat hangt u hem op, zodat de haren lang in vorm blijven. Heeft u een middel nodig om het opgeveegde vuil te vervoeren? Neem eens een kijkje tussen onze kruiwagens. Want voor een schuine stalbezem en andere artikelen voor een compleet uitgeruste stal, moet u bij BTN de Haas zijn!