Camera toezicht in de stal

Bent u op zoek naar camerabewaking in de stal, op het erf, bij uw melkrobot of de schuur? Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een beveiligingscamera. Met camera toezicht in de stal of op het bedrijf kunt u alles goed in de gaten houden, zowel overdag als ’s nachts. U heeft ten alle tijden toezicht op uw veestapel, machines, melkrobot en schuren. Naast toezicht werkt het natuurlijk ook zeer goed tegen ongenodigde gasten en heeft u beeldmateriaal mocht u dit nodig zijn. Naast camera’s vindt u bij ons ook andere artikelen m.b.t veiligheid, zoals brandblusser.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Camera’s plaatsen agrarisch bedrijf

Wilt u graag camera’s plaatsen op uw agrarisch bedrijf? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie of advies over het plaatsen van de camera’s? U bent van harte welkom bij ons in de winkel te Groningen. Is dit niet naast de deur voor u? Dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice en eenvoudig online bestellen.

Brandblusser agrarisch

Wanneer u een bedrijf heeft, is veiligheid een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Naast veilig werken, kunt u toezicht houden met behulp van een beveiligingscamera. En voor brandveiligheid kunt u gebruik maken van een brandblusser. Onze brandblussers zijn zeer geschikt voor de agrarische sector. Zo hebben we ook een model, die u kunt plaatsen op uw agrarische machines.