Hooiruif

U wilt natuurlijk het beste voor uw vee op het gebied van voeding en gezondheid. Een topkwaliteit hooiruif past hier goed bij. Zorg er voor waneer u een ruif voor groepen aanschaft dat elk dier een plek heeft om zo voldende ruwvoer op te nemen. In ons assortiment vindt u diverse hooiruiven  in verschillende afmetingen voor jongvee paarden pony's schapen  geiten alpaca etc. Deze monteert u eenvoudig aan een muur of hangt u simpel over een hek zodat de dieren  altijd goed ruwvoer tot hun beschikking hebben. De hooiruiven uit ons aanbod zijn verzinkt wat corrosie tegengaat en bij fatsoenlijk gebruik jaren mee gaat.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hooiruif schapen

Bij BTN de Haas koopt u gemakkelijk en snel een nieuwe hooiruif schapen. Deze is ook geschikt voor ander vee zoals; rundvee, jongvee, paarden, pony's, schapen, geiten alpaca etc. Deze monteert u eenvoudig aan een muur of hangt u simpel over een hek met twee bevestigingsbeugels. Het is gemaakt van metaal en is verzinkt  om corrosie tegen te gaan. Naast de hooiruif voor schapen hebben wij ook allerhande voederbakken waarin u krachtvoer water pulp mais en andere voeding kunt aanbieden en voertonnen om voer in te bewaren.

Hooiruif paard

Wilt u eenvoudig uw ros voorzien van hooi? Kies dan voor een hooiruif paard uit ons assortiment. De paardenruif heeft een diepe inhoud zodat u er veel hooi in kwijt kunt. Daarnaast kunt u ook uw stalinrichting uitbreiden met de topkwaliteit Suevia gegalvaniseerde paardenvoerbak. Dankzij de makkelijke montage kunt u deze op elke gewenste plek in de stal plaatsen. Daarnaast kunt u ook uw stalinrichting uitbreiden met de topkwaliteit Suevia gegalvaniseerde paardenvoerbak. Met behulp van onze stalbezems houdt u de vloer vrij van voedselresten en met de kruiwagens kunt u eenvoudig het voer aanvoeren naar de hooiruif paard.

Hooiruif kopen

Bij BTN de Haas kunt u online eenvoudig een hooiruif kopen die u binnen enkele dagen thuis bezorgd krijgt. Elk product heeft een uitgebreide omschrijving zodat u altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u onze specialisten telefonisch raadplegen bij een hooiruif kopen. Of kom langs in onze winkel in Groningen! Wij helpen u graag verder!