Stalbenodigdheden

Een goed ingerichte stal is het halve werk. Bij BTN de Haas kunt u terecht voor alle stalbenodigdheden die het werk gemakkelijker, sneller en leuker maken. Een veehouderij drijven is zwaar lichamelijk werk en alle hulpjes die het eenvoudiger en lichter maken zijn welkom. Op een veehouderij bedrijf  is vaak zwaar en  veel lichamelijk werk en alle hulp om het eenvoudiger en lichter maken zijn welkom.
Schapen laten zich niet altijd eenvoudig vangen. Een schapenvangstok kan het vangen van schapen vergemakkelijken. Ook een lichtgewicht paardenstalvork is een must voor het verwijderen van paardenmest in het land of uit de paardenbox. En hebben u en uw dieren last van de vele vliegen? Dan zijn jullie gebaat bij een vliegenlamp in de stal! U ziet, stalbenodigdheden genoeg bij BTN de Haas om prettig te werken.

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stalbenodigdheden rundvee

Per type stal kunt u kiezen uit verschillende producten om uw werk gemakkelijker te maken. Zo kunt u kiezen voor stalbenodigdheden rundvee wanneer de stal nog niet naar wens is ingericht of als er artikelen vervangen dienen te worden. Een van de onderdelen die naar behoren moeten werken zijn brandblussers. Dankzij de toenemende techniek is er in de moderne stal veel elektra aanwezig. Een beginnend brandje kan daardoor onverwachts ontstaan. In onze winkel vindt u brandblussers met verschillende inhoudsmaten voor diverse ruimtes. Het goed schoonhouden draagt ook bij bij het vertraagd doorzetten van een brand. Bekijk onze reinigingsmiddelen en stalbezems voor een veilige stal.