Stalbezem

Een schone stal begint bij uzelf! Met een speciale stalbezem wordt dit karwei een stuk eenvoudiger. Bij BTN de Haas vindt u diverse bezems die uitermate geschikt zijn voor het schoonmaken van de stallen. De bezems worden verkocht met en zonder steel zodat u zelf beslist welke  lengte en kwaliteit u kiest. Het is van belang dat u de juiste lengte kiest om op lange termijn rugklachten te voorkomen. 
In onze winkel treft u ook voetenvegers zodat u bij het binnenstappen van de stal, de modder, mest of het zand buiten laat. 

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuine stalbezem

Een van de handigste uitvindingen voor de schoonmaken en/of aanvegen  van de stal is een schuine stalbezem. Deze bezem met lange schuine kunststof- of natuurvezels is bij uitstek geschikt om goten, hoeken en richels schoon te maken. Ook bij deze bezems kunt u zelf de juiste steel kiezen voor ergonomisch gebruik. Na gebruik reinigt u de bezem simpelweg met water. Voor een optimaal resultaat hangt u hem op, zodat de haren lang in vorm blijven. Heeft u een middel nodig om het opgeveegde vuil te vervoeren? Neem eens een kijkje tussen onze kruiwagens. Want voor een schuine stalbezem en andere artikelen voor een compleet uitgeruste stal, moet u bij BTN de Haas zijn!