Voertonnen

Om de kwaliteit van het veevoer te waarborgen is het belangrijk dat u deze goed bewaart. Dit kunt u onder andere doen met de voertonnen van BTN de Haas. In ons assortiment vindt u tonnen van verschillende volume. De voertonnen zijn voorzien van een schroefdeksel zodat ze perfect afgesloten zijn van buitenlucht, ongedierte en insecten. Ook is het voer dankzij de stevige deksel beschermt tegen regen en is het dus geen probleem als de voertonnen in de wei of buiten de stal staan. Lees meer

van 5

Foto-tabel  Lijst 

van 5

Foto-tabel  Lijst 

Voertonnen paard

Heeft u een of meerdere paarden? Dan kunt u voertonnen paard kopen in onze webwinkel om hoeveelheden paardenvoer in op te slaan. U kunt kiezen uit de volgende inhoudsmaten:

  • 25 liter
  • 40 liter
  • 60 liter
  • 120 liter

De voertonnen paard zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn lichtgewicht. In onze webwinkel vindt u ook andere producten voor in de paardenstal zoals: hooiruiven / bakken en mestvorken.

Voertonnen kopen

Bij BTN de Haas kunt u gemakkelijk en snel stevige voertonnen kopen voor bij u op de boerderij. Bestelt u vandaag? Dan heeft u uw voerton binnen enkele dagen in huis. In onze webwinkel bent u aan het juiste adres voor alle producten voor een goed uitgeruste stal. Bekijk ook onze kruiwagens en scheppen! Heeft u nog vragen over onze producten en voertonnen kopen? Dan staan onze experts voor u klaar aan de telefoon of in onze winkel in Groningen!