Voertonnen

Om de kwaliteit van veevoer te waarborgen is het belangrijk dat u dit droog bewaart. Een opbergton met deksel gebruikt u gemakkelijk als voerton hondvoerton kat of voerton konijn.

De tonnen in ons assortiment zijn voorzien van een schroefdeksel. Het voordeel van een ton met schroefdeksel is dat de voerton luchtdicht wordt afgesloten. Met een luchtdichte ton houdt u vochtigheid, maar ook ongedierte en insecten op afstand. Daarnaast is een voerton met schroefdeksel uitermate geschikt om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld in de wei of op stal.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voertonnen paard

Heeft u een of meerdere paarden? Dan kunt u voertonnen paard kopen in onze webwinkel om hoeveelheden paardenvoer in op te slaan. U kunt kiezen uit de volgende inhoudsmaten:

  • 27 liter
  • 52 liter
  • 60 liter

De voertonnen paard zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn lichtgewicht. In onze webwinkel vindt u ook andere producten voor in de paardenstal zoals: hooiruiven / bakken en mestvorken.

Voertonnen kopen

Bij BTN de Haas kunt u gemakkelijk en snel stevige voertonnen kopen voor bij u op de boerderij. Bestelt u vandaag? Dan heeft u uw voerton binnen enkele dagen in huis. In onze webwinkel bent u aan het juiste adres voor alle producten voor een goed uitgeruste stal. Bekijk ook onze kruiwagens en scheppen! Heeft u nog vragen over onze producten en voertonnen kopen? Dan staan onze experts voor u klaar aan de telefoon of in onze winkel in Groningen!