Veevoeders en mineralen

Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment met veevoeders en mineralen. Zo heeft u de keuze uit brokken en muesli voor kalveren, jongvee, schapen en geiten. Daarnaast vindt u bij ons diverse soorten mineralen, die dienen als aanvulling op het rantsoen. Dankzij de aanvulling met behulp van onze mineralen, worden bepaalde tekorten in het rantsoen voorkomen. Daarnaast kunnen er mineralen worden gebruikt ter ondersteuning bij een bepaalde periode, zoals de droogstand. Of kunt u mineralen toevoegen om te ondersteunen bij gezondheidsproblemen zoals: kopziekte, klauwaandoeningen, spijsvertering, gifstoffen, hittestress en weerstand. Naast de grootverpakkingen met mineralen vindt u bij ons ook diverse likstenen en mineralenemmers.

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Mineralen voor veevoer

In ons assortiment vindt u diverse zakken en big bags met mineralen voor veevoer. In sommige gevallen is het veevoer niet voldoende en is het zeer gewenst om mineralen toe te voegen aan het rantsoen. Op deze manier voorkomt u tekorten bij het vee en kunnen bepaalde gezondheidsproblemen eenvoudig aangepakt worden.

Mineralen voor melkvee

Gezond melkvee is van groot belang voor de bedrijfsvoering van een melkveehouderij. Om er voor te zorgen dat het melkvee gezond is en goed presteert, is o.a. het aanbieden van een goed en volledig rantsoen noodzakelijk. Na het berekenen en samenstellen van het rantsoen, is het soms gewenst om aan te vullen met mineralen. Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment met mineralen voor melkvee. Deze mineralen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en gezondheisproblemen. Wilt u graag meer advies over onze mineralen voor melkvee? U bent van harte welkom bij ons in de winkel te Groningen of u kunt telefonisch contact opnemen met één van onze specialisten land en vee.