Likstenen & mineralen rundvee

Het is belangrijk dat uw melkvee de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt. BTN de Haas heeft een breed assortiment mineralen melkvee, met o.a. emmers en likstenen. Het voordeel van emmers en likstenen is, dat deze eenvoudig aan te bieden zijn. En eenvoudig bijdragen aan de opname van de dagelijkse behoefte van mineralen en sporenelementen.

Wilt u graag in de vorm van bolussen uw melkvee en jongvee ondersteunen? Bekijk dan ons assortiment met bolussen voor melkvee met o.a. te krijgen met Calcium-, Fosfor-, Energie , Selenium, Magnesium- , en Bi carbonaat. Deze bolussen kunt u toepassen ter ondersteuning of wanneer er een acuut te kort is aan vitamines en mineralen rundvee. Denk hierbij aan fosfor tekort koeien of slepende melkziekte bolus, ook wel ketose bolus genoemd.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mineralenemmer rundvee

Om uw rundvee te voorzien in mineralen en vitamines, kunt u er voor kiezen om een mineralenemmer rundvee aan te bieden. Bij BTN de Haas vindt u diverse soorten mineralenemmers met verschillende doeleinden. Zo hebben wij mineralenemmers voor rundvee, biologisch vee en jongvee.