Bolussen voor rundvee

BTN de Haas heeft een zeer ruim assortiment met bolussen voor rundvee. De bolussen zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden, zoals ondersteuning bij melkziekte, klauwgezondheid, tochtigheid en droogzetten. Daarnaast worden veel soorten bolussen gebruikt ter aanvulling van o.a. energie, calcium en sporenelementen. U vindt bij ons bolussen voor koeien, maar  ook speciaal voor jongvee. Een bolus is eenvoudig toe te dienen en wordt goed opgenomen door de koe. Naast bolussen vindt u bij ons ook diverse soorten vitamines in het assortiment.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende onderwerpen waar u de mineralen bolus rundvee voor kunt gebruiken? Bekijk dan onze kennisbank met onderwerpen zoals, droogzetten, afkalven, fosfortekort, kalversterfte, mastitis, melkziekte en slepende melkziekte. Wij helpen u graag in de winkel of bel gerust! 

Producten 1-36 van 65

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Mineralenbolus rundvee

Met een mineralenbolus rundvee zorgt u voor een optimale weerstand en een betere vruchtbaarheid bij uw rundvee/melkvee. Daarnaast geeft een mineralenbolus rundvee extra ondersteuning tijdens de groei en ziekte. Mineralenbolussen zijn rijk gevuld met mineralen en vitamines.

Mineralenbolus jongvee

Jongvee extra ondersteuning en bescherming geven? Dien dan een mineralenbolus jongvee toe. BTN de Haas heeft o.a. de bolus junior Topro en bolus high trace Topro in het assortiment. De dosering en geschiktheid is afhankelijk van het gewicht. Met een mineralenbolus jongvee streeft u naar gezond jongvee.