Jongveeopfok

Een goede jongveeopfok is een belangrijk onderdeel in het proces van kalf tot aan koe. De start van een kalf is bepalend voor de verdere groei en ontwikkeling. Met het assortiment jongveeopfok van BTN de Haas kunt u kalveren de juiste ondersteuning en bescherming bieden. Zo hebben wij aanvullende diervoeders, diverse speenemmers en spenen en verzorgingsproducten. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met bolussen, mineralen en vitamines voor de juiste aanvulling. Lees meer

van 101

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 101

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Speenemmer

Met een speenemmer kunt u een kalf de eerste weken eenvoudig laten drinken. BTN de Haas heeft diverse speenemmers in het assortiment, waaronder de Hiko speenemmer. De Hiko speenemmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van eerste klas kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook diverse spenen in verschillende kleuren, lengtes, materialen en slotgaten.

Kalversterfte

Kalversterfte komt nog veel voor op melkveebedrijven. De kalversterfte wordt veroorzaakt en beïnvloed door verschillende factoren. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met aanvullende diervoerders en artikelen, die bijdragen aan het verlagen van de kalversterfte. Meer informatie over dit onderwerp? Lees dan de informatiepagina: Kalversterfte op melkveebedrijven.