Scheerapparaat koeien

In het najaar, wanneer de koeien na de weideperiode weer binnen blijven, is het belangrijk dat de koeien geschoren worden om viezigheid van de koeien te voorkomen. Met een scheerapparaat koeien van BTN de Haas kunt u dat eenvoudig doen. Wij hebben een ruim assortiment aan scheermessen en –apparaten. De messen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en uitwisselbaar. Naast een scheerapparaat koeien bent u ook voor dracht en afkalven bij BTN de Haas goed. U vindt bij ons een breed aanbod aan vitamines en mineralen die nodig zijn bij het de dracht. Voor de klaveren kunt u onze kalverspenen of warmtelampen gebruiken. Lees meer

van 27

Foto-tabel  Lijst 

van 27

Foto-tabel  Lijst 

Scheerapparaat koeien online

U kunt het scheerapparaat koeien online kopen via onze webwinkel. Wij hanteren scherpe prijzen zodat u nooit te veel kwijt bent. Daarnaast kunt u altijd langskomen in onze fysieke winkel in Groningen. Elke afdeling heeft gespecialiseerde medewerkers die u graag verder helpen.

Voor goede uierverzorging en hygiëne vindt u in het aanbod van BTN de Haas de juiste zalven, oliën en crèmes. Laat uw koeien verzorgd en schoon de winter doorbrengen in de stallen. Een scheerapparaat koeien online kopen doet u bij BTN de Haas!