Verlosbenodigdheden koe

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres voor verlosbenodigdheden koe. In deze categorie vindt u artikelen die dienen als ondersteuning bij het afkalven. De verlosbenodigdheden dragen o.a. bij aan een goede hygiëne, ondersteuning tijdens het verlossen en de juiste ondersteuning van de koe of het kalf na het afkalven.
Bent u op zoek naar een speciale koedrank voor de koe? Bekijk dan ons assortiment met koedranken. Daarnaast vindt u bij ons in het assortiment ook nog hulpmiddelen die van pas kunnen komen wanneer u een zwakke koe heeft na het afkalven. Denk bijvoorbeeld aan harnassen of speciale ondersteuningskussens. 

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Afkalf benodigdheden

Gaat uw koe afkalven? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. In veel gevallen kan een koe prima alleen afkalven. Maar wanneer dit niet het geval is, kunt u met behulp van onze afkalf benodigdheden zorgen voor de juiste ondersteuning. Zo hebben wij o.a. een geboortehulp en verschillende verlostouwtjes in het assortiment.
Ook hygiëne is een belangrijk onderdeel voor,- tijdens en na het afkalven. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met benodigdheden voor het afkalven voor de koe, het kalf en het afkalfproces. Daarnaast hebben wij een aanvullende assortiment met bolussen, mineralen en vitamines voor koe en kalf.

Melkziekte

Melkziekte is een probleem dat kan voorkomen bij koeien na het afkalven. Melkziekte is een tijdelijk tekort aan calcium en is te herkennen aan verschillende verschijnselen. Zo kan een koe sloom zijn, een lage temperatuur en kouder oren hebben, slingeren en een verminderde tot geen eetlust hebben. Voor het behandelen en het verminderen van risico op melkziekte heeft BTN de Haas diverse producten in het assortiment zoals: infuusflessen, bolussen en koedranken. Meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan de informatie pagina: Melkziekte: De verschijnselen, oorzaak en behandeling of Slepende melkziekte: Verschijnselen, oorzaak en behandeling.