• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Meer dan 240.000
    klanten geholpen
  • Beoordeeld met een 8.8!
  • Gratis verzending
    vanaf €175 excl. BTW
  • Vragen?
    Bel:050 - 5414311

Verlosbenodigdheden koe

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres voor verlosbenodigdheden koe. In deze categorie vindt u artikelen die dienen als ondersteuning bij het afkalven. De verlosbenodigdheden dragen o.a. bij aan een goede hygiëne, ondersteuning tijdens het verlossen en de juiste ondersteuning van de koe of het kalf na het afkalven.
Bent u op zoek naar een speciale koedrank voor de koe? Bekijk dan ons assortiment met koedranken. Daarnaast vindt u bij ons in het assortiment ook nog hulpmiddelen die van pas kunnen komen wanneer u een zwakke koe heeft na het afkalven. Denk bijvoorbeeld aan harnassen of speciale ondersteuningskussens. 

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Afkalf benodigdheden

Gaat uw koe afkalven? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. In veel gevallen kan een koe prima alleen afkalven. Maar wanneer dit niet het geval is, kunt u met behulp van onze afkalf benodigdheden zorgen voor de juiste ondersteuning. Zo hebben wij o.a. een geboortehulp en verschillende verlostouwtjes in het assortiment. Maar ook de nodige hulpmiddelen voor kalveren zie het zwaar hebben na het afkalven.