Vitamines & mineralen rundvee

Het is belangrijk dat uw melkvee de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt. BTN de Haas heeft een breed assortiment vitamines & mineralen melkvee, met o.a. emmers en blokken. Dit zijn eenvoudige artikelen die bijdragen aan de opname voor de dagelijkse behoefte van het rundvee.

Ook kunt u in de vorm van bolussen uw melkvee en jongvee ondersteunen. Bolus melkvee zijn o.a. te krijgen met Calcium-, Fosfor-, Energie , Selenium, Magnesium- , en Bi carbonaat. Deze bolussen kunt u toepassen ter ondersteuning of wanneer er een acuut te kort is aan vitamines en mineralen rundvee. Denk hierbij aan fosfor tekort koeien of slepende melkziekte bolus, ook wel ketose bolus genoemd.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende onderwerpen waar u de mineralen bolus rundvee voor kunt gebruiken? Bekijk dan onze kennisbank met onderwerpen zoals, droogzetten, afkalven, fosfortekort, kalversterfte, mastitis, melkziekte en slepende melkziekte. Wij helpen u graag in de winkel of bel gerust! Lees meer

van 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Mineralenbolus rundvee

Met een mineralenbolus rundvee zorgt u voor een optimale weerstand en een betere vruchtbaarheid bij uw rundvee/melkvee. Daarnaast geeft een mineralenbolus rundvee extra ondersteuning tijdens de groei en ziekte. Mineralenbolussen zijn rijk gevuld met mineralen en vitamines.

Mineralenbolus jongvee

Jongvee extra ondersteuning en bescherming geven? Dien dan een mineralenbolus jongvee toe. BTN de Haas heeft o.a. de bolus junior Topro en bolus high trace Topro in het assortiment. De dosering en geschiktheid is afhankelijk van het gewicht. Met een mineralenbolus jongvee streeft u naar gezond jongvee.