Vitamines & mineralen rundvee

Het is belangrijk dat uw rundvee de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt. BTN de Haas heeft een breed assortiment vitamines & mineralen rundvee. O.a de voorzieningen in emmers en blok  zijn zonder luxe consumptie en een gegarandeerde opname voor de dagelijkse behoefte van het dier. Ook kunt u in vorm bolussen uw dieren  ondersteunen.
Bolussen in speciefieke vorm om aan te vullen zijn o.a te krijgen in Calcium-, Fosfor-, Energie , Selenium, Magnesium- , en Bi carbonaat. Deze bolussen kunt u toepassen ter ondersteuning wanneer er een acuut te kort is. Ook voor injectiemateriaal bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Injectiemateriaal, vitamines & mineralen voor rundvee zijn van de beste kwaliteit. Onze producten zijn eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. Daarnaast kunt u langskomen in onze winkel in Groningen waar onze medewerkers u graag adviseren op het gebied van vitamines & minderalen rundvee! Lees meer

van 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Mineralenbolus rundvee

Met een mineralenbolus rundvee zorgt u voor een optimale weerstand en een betere vruchtbaarheid bij uw rundvee/melkvee. Daarnaast geeft een mineralenbolus rundvee extra ondersteuning tijdens de groei en ziekte. Mineralenbolussen zijn rijk gevuld met mineralen en vitamines.

Mineralenbolus jongvee

Jongvee extra ondersteuning en bescherming geven? Dien dan een mineralenbolus jongvee toe. BTN de Haas heeft o.a. de bolus junior Topro en bolus high trace Topro in het assortiment. De dosering en geschiktheid is afhankelijk van het gewicht. Met een mineralenbolus jongvee streeft u naar gezond jongvee.