Drinkbakken rundvee

Een geschikte drinkbak is onmisbaar voor een complete stalinrichting en voor het welzijn van vee. Daarom heeft BTN de Haas een zeer uitgebreid aanbod van hoge kwaliteit drinkbakken die geschikt zijn voor ieder soort vee. Bestel bij ons voordelig een drinkbak van topmerken als Eider, Fort of Suevia in de door uw gewenste afmeting en uitvoering. U kunt bij ons kiezen uit drinkbakken voor één dier, RVS drinkbakken en voorraadbakken. Deze voorraadbakken zijn met name geschikt om koeien hun neus in te laten onderdompelen en zo hun neus schoon te laten maken. Ook voor overige artikelen voor een adequate stalinrichting bent u bij ons aan het juiste adres! Zoekt u bijvoorbeeld artikelen voor de verzorging van koeien en kalveren? Geen probleem, wij hebben deze op voorraad! 

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Drinkbak koeien

Bij ons treft u een breed assortiment aan wat betreft drinkbak koeien. De drinkbakken uit ons assortiment steken qua kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid boven andere drinkbakken uit. De langwerpige RVS drinkbakken met snelafvoer van Suevia zijn ideaal om toe te passen in uw stal, aangezien hier meerdere koeien in één keer uit kunnen drinken. U kunt de drinkbak koeien uit ons assortiment op verschillende wijzen monteren, bijvoorbeeld aan de wand of door op poten te zetten. Bovendien kunnen productonderdelen eenvoudig worden vervangen of gerepareerd. Wilt u advies over welke drinkbakken voor uw situatie het beste geschikt zijn, dan kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice of langskomen in de fysieke winkel in Groningen!

Drinkbak paard

Houdt u paarden als hobby of als beroep? Dan is een drinkbak paard een onmisbaar onderdeel voor het dierenwelzijn. De drinkbakken uit ons assortiment zijn erg veilig voor de dieren, aangezien er geen scherpe randen aan de drinkbak zitten. Hierdoor is er geen verwondingsgevaar en kunnen de dieren daardoor naar harte lust drinken! Heeft u de drinkbak paard gezien dat geschikt is voor uw bedrijf? Bij dé online agrarische handel BTN de Haas haalt u deze voordelig in huis! Door de duurzame kwaliteit van de drinkbakken, kunt u weer ruime tijd vooruit. Of u nu een drinkbak voor in de weide zoekt, of een (ruimtebesparend) model voor in uw stal. Bij ons vindt u precies wat u zoekt!