Tyleen waterslangen

Bent u op zoek naar een waterslang voor in stal, op het erf of om een waterafvoer mee aan te leggen? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Bij ons vindt u een breed scala aan diverse waterslangen in verschillende lengtes die vervaardigd zijn uit verschillende materialen. Zo vindt u bij ons onder meer spiraal waterslangen, tuinslangen, weidepompslangen, afvoerslangen en tyleenslangen. Voor elk doeleind in en om de boerderij bent u daarom bij ons aan het juiste adres!

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waterslangen kopen

Wanneer u een waterslang wilt kopen, is het van belang dat u de juiste type waterslang aanschaft die aansluit bij uw doeleind. Als u een waterleiding aan wilt leggen kunt u het beste kiezen voor een tyleenbuis. Deze is bij ons in verschillende diameter maten op een rol van 100 meter verkrijgbaar. Voor het creëren van een waterafvoer is de groene afvoerslang zeer geschikt. Door de platte vorm is de rol tevens goed op te rollen. Wilt u met een waterpomp water uit de sloot pompen om uw vee in het land van vers water te voorzien? Dan kunt u waterslangen kopen in de vorm van een spiraal of een speciale weidepompslang met zuigkorf. Een sterke en flexibele tuinslang mag niet ontbreken en deze waterslangen kunt u daarom in verschillende diktes en afmetingen bij ons online kopen.

Waterslangen en koppelingen

Voor elk type waterslang vindt u bijpassende koppelingen zodat u direct aan de slag kunt! De waterslangen en koppelingen zijn met elkaar te combineren waardoor u de installatie zelf kunt uitvoeren. Zo kunt u onder andere buisklemmen, verloopringen, sproeiers en slangklemmen in heel veel verschillende maten en uitvoeringen mee bestellen. Bij ons vindt u altijd precies wat u zoekt. Ook voor waterbak onderdelen bent u bij ons het aan juiste adres. Heeft u vragen of wilt u graag advies over welke waterslangen en koppelingen u nu het beste met elkaar kunt combineren voor het beste resultaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in ons filiaal in Groningen. Wij geven u graag persoonlijk advies!