Veiligheidsbroek

Om veeleisende omstandigheden te weerstaan is een veiligheidsbroek een uitstekend beschermend alternatief. BTN de Haas heeft een ruim assortiment van deze broeken van sterke kwaliteit. Met deze broeken kunt u uzelf of uw medewerkers beschermen in weerbarstige situaties. Een veiligheidsbroek zorgt naast dat het de veiligheid vergroot, voor een uniforme uitstraling van uw organisatie en wekt zo vertrouwen. Ons assortiment is er op afgestemd dat de broeken comfortabel zitten. Aangezien hierdoor de beschermende maatregelen beter gebruikt worden. Bekende merken vanwege hun kwaliteit, zoals Havep en Husqvarna hebben wij scherp geprijsd in ons assortiment. Wij verkopen ook een veiligheidsbroek in een tuinbroek uitvoering. Wanneer u bij ons bestelt, dan heeft u uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Dát is de service van BTN de Haas! Ook voor andere producten op het gebied van veiligheid en beschermende kleding bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

van 16

Foto-tabel  Lijst 

van 16

Foto-tabel  Lijst 

Veiligheidsbroek oranje

Een praktische en moderne werkbroek, dát is de veiligheidsbroek oranje van Havep uit ons assortiment. De kleur en de reflecterende banden zorgen voor een optimale zichtbaarheid zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Hiermee is de veiligheidsbroek oranje een uitstekend kledingstuk om aan te hebben in situaties waarin er verkeer in de buurt is. Zo zorgt u dus voor het best mogelijke uitgangspunt voor een veilige en effectieve werkdag van uzelf of uw medewerkers. Wij bieden uitgebreide productinformatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u zeker weten of u de goede maat uitzoekt? Dan kunt u bij ons in de winkel in Groningen de veiligheidsbroek komen passen. Onze experts helpen u graag bij het maken van uw keuze.

 

Veiligheidsbroek kettingzaag

In onze webwinkel hebben wij diverse zaagbroeken in de aanbieding. De veiligheidsbroek kettingzaag van Husqvarna is bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld van een dergelijk product. Met deze broek of tuinbroek aan kunt u veilig beginnen met uw kettingzaagklus. De veiligheidsbroek kettingzaag beschermt de gebruiker tegen lichamelijk letsel door de ketting en/of rondvliegend gruis bij het bosmaaien. De broek is voorzien met vezels en voorzien van verstevigingen op plekken met een hoger risico. In het geval de draaiende ketting tegen de broek aankomt, gaan de vezels in het kettinggrondsel zitten. Hierdoor loopt de ketting vast en slaat de motor af. Zo wordt het risico op zwaar lichamelijk letsel verminderd. De veiligheidsbroek kettingzaak hebben wij scherp geprijsd. Uiteraard kunt u ook dit product komen passen in onze winkel in Groningen. Zo is BTN de Haas al jaren de specialist in veiligheidsbroeken!