VITALstyle MelkStop B | droogzetten koe/ geit | 500ml

SKU
110315
€ 13,53 € 14,75
Koop 10 voor € 12,85 € 14,01 p/st en ontvang 5% korting
Koop 20 voor € 12,18 € 13,28 p/st en ontvang 10% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Zet uw koeien op een natuurlijke manier droog! De VITALstyle MelkStop B werkt op basis van kruiden voor een snelle vermindering van de melkdrang. Het product is gemakkelijk toe te dienen en draagt bij aan het verminderen van het antibioticagebruik. In de fles zit 500 ml.

Koeien en geiten natuurlijk droogzetten! 

Een belangrijke doelstelling voor de melkveehouderijsector is het verminderen van het antibioticagebruik. Hierom zou bij het droogzetten van koeien en geiten gekozen kunnen worden voor het inzetten van een natuurlijk product die de melkdrang beïnvloedt. Melkstop B van VITALstyle is zo’n product.

MelkStop B is een aanvullend diervoeder die geschikt is voor hoogproductieve dieren. Waarschijnlijk kende u MelkStop al, maar de samenstelling van dit product is verbeterd zodat het nu ook in de biologische veehouderij gebruikt mag worden. Vandaar dus de ‘B’. Tevens is dit product door de veranderde samenstelling ook geschikt geworden voor geiten en schapen. MelkStop B zorgt ervoor dat de melkgift wordt verlaagd. Hierdoor neemt ook de druk in de uier af wat ervoor zorgt dat melk uitliggen (en dus mogelijke infecties) wordt voorkomen.

Samenstelling:
Melkstop B bestaat onder andere uit Natriumchloride, Magnesiumchloride en kruiden die de melkdrang beïnvloeden.  

Te gebruiken bij:
Dit product is in te zetten om de melkstroom van hoogproductieve dieren te verlagen.

Melkstop B is onderdeel van droogstand 1-2-3 van VITALstyle. 

Toediening:
Koe: dien MelkStop B na de laatste melkbeurt voor het droogzetten achterin de bek toe. Bij een dagproductie vanaf 12 liter is het voldoende om eenmalig 500 ml toe te dienen. Indien nodig kan dezelfde toediening na 48 uur nog eenmaal worden herhaald.
Geit: dien dit product direct toe na de laatste melkbeurt voor het droogzetten achterin de bek. Bij een dagproductie vanaf 2 á 3 liter is het voldoende om eenmalig 50-75 ml in te geven.

Specificaties:

  • Geschikt voor: hoogproductieve koeien en geiten 
  • Te gebruiken bij: verlagen van de melkgift voor de droogstandsperiode
  • Functies: melkstroom verlagen en druk in de uier afnemen
  • Geen wachttijd
  • Gemakkelijk toe te dienen
  • Snel minder melkdrang
  • Natuurlijk product
  • Toegestaaan in de biologische melkveehouderij
  • Inhoud: 500ml

 ** Recensie **

“Ik streef ernaar om zo weinig mogelijk antibiotica te gebruiken voor de verwerking van onze zuivel. Zeker bij het droogzetten. Alle koeien die ik niet met antibiotica droogzet, krijgen MelkStop. Ideaal! Ik heb laatst bij een koe van 24 liter voor de droogstand twee flessen MelkStop toegepast. In drie dagen was de uier vrijwel opgedroogd! Ik stond perplex! Ondertussen gebruik ik het al een poosje, ik begrijp niet dat dit product niet eerder op de markt was!’’ – Theo van der Gun

Meer informatie
MerkVITALstyle
Inhoud spec500 ml
DiersoortKoe
Specifiek probleem dierDroogstand
verpakkingFles