VITALstyle Panax Knoflookbolus | snelwerkend | 6 stuks

SKU
1103541
10% Korting Voor € 159,77 € 174,15 Van € 177,52 € 193,50
Koop 1 voor € 159,77 € 174,15 per stuks
Koop 3 voor € 154,44 € 168,34 per stuks (13% korting)
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel

SNELLE LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis

Geef de weerstand een boost! De VITALstyle Panax is een knoflookbolus die bijdraagt aan het verbeteren van de algehele weerstand. In de bolus zitten extracten van zwarte knoflook en ginseng. In de verpakking zitten 6 bolussen van 95 gram.

VITALstyle veehouderij wordt SaluVet vanaf april 2023. Aan de producten zelf is niets veranderd, enkel de naam en het etiket zullen er wat anders uitzien. Let op! Het kan zijn dat u in een bestelling zowel de "oude" als de "nieuwe" verpakking opgestuurd krijgt. 

Panax Knoflookbolus voor een goede uiergezondheid en een optimale weerstand!

Het verminderen van het antibioticagebruik is een belangrijke doelstelling voor de melkveehouderijsector. Een deel van de oplossing kan worden gezocht in diverse managementmaatregelen rondom de uiergezondheid. De Panax Knoflookbolus kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Deze bolus van VITALstyle is erg geschikt om in te zetten wanneer u wilt werken aan een betere uiergezondheid en een lager celgetal. De bolus ondersteunt namelijk het immuunsysteem en zorgt voor een goede uiergezondheid. Ook wordt deze bolus regelmatig ingezet om de eetlust bij koeien direct na afkalven te behouden. En om voor een optimale weerstand te zorgen.

Samenstelling:
De bolus bestaat uit natuurlijke ingrediënten, waaronder zwarte knoflook en Ginseng. Deze twee inhoudsstoffen worden hieronder verder toegelicht:
Zwarte knoflook: bevat S- Allylcysteïne wat oplosbaar is in water. Hierdoor kunnen antioxidanten snel en gemakkelijk worden geabsorbeerd. Daarnaast bevat zwarte knoflook een dubbele hoeveelheid antioxidanten vergeleken met witte knoflook. Ook geeft zwarte knoflook geen geur- en smaakoverdracht aan de melk. Een ander voordeel van deze bolus is dat hij snel wordt opgenomen door het lichaam.
Panax Ginseng: betekent ‘alles genezend’ en is een populair kruid door zijn krachtige eigenschappen. Het heeft een ondersteunend effect op het immuunsysteem en zorgt voor een stabiele gemoedstoestand bij stress.

Te gebruiken bij:
De bolus is te gebruiken bij een hoog celgetal en om de weerstand te ondersteunen. Ook is het in te zetten om de uiergezondheid te bevorderen. Daarnaast kan de bolus een aantal dagen voor het afkalven worden toegediend om het immuunsysteem te ondersteunen. Het toedienen kan eventueel ook gedaan worden tijdens het droogzetten van de koe.

Toediening: 
Oraal met een bolusschieter. Geef de dieren één bolus per 2 dagen. Wanneer nodig kan er na 5 dagen nog een bolus worden toegediend.

 Specificaties:

  • Geschikt voor: runderen
  • Te gebruiken bij: een hoog celgetal, ondersteunen van de weerstand en het immuunsysteem en voor een goede uiergezondheid
  • Functies: zorgt voor het behoud van een goede eetlust en optimale weerstand, ondersteunt het immuunsysteem en de uiergezondheid, werkt bloedzuiverend en ondersteunt de (lever) stofwisseling
  • Geen wachttijd
  • Wordt snel door het lichaam opgenomen
  • Unieke receptuur door de inhoudsstoffen
  • Geeft geen geur en smaak aan de melk
  • Zorgt voor optimale weerstand en goede uiergezondheid
  • Inhoud: 6 x 95 gram
Meer informatie
EAN8711731024341
MerkVITALstyle
Art. nr. merk1031
DiersoortKoeien
Specifiek probleem dierVerhogen weerstand
verpakkingPot