VITALstyle Transit Knoflookbolus | droogstandsboost | 6 stk

SKU
1103543
€ 197,98 € 215,80
Koop 5 voor € 188,08 € 205,01 p/st en ontvang 5% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Wilt u een optimale uiergezondheid in de droogstand? Dan is de VITALstyle Transit knoflookbolus de ideale droogstandsboost voor uw koe! De droogstandsbolus biedt uw koe de ideale ondersteuning voor- en na het afkalven. Zeer geschikt voor koeien met een verhoogd risico en/of een te hoge productie tijdens en voor de droogstand of voor koeien met een verhoogd risico na het afkalven. In de verpakking zitten 6 stuks.

Transit knoflookbolus, voor een droogstand zonder complicaties!

De droogstandsperiode van een koe is een periode om zich te herstellen van de vorige melkperiode en zich voor te bereiden op het afkalven en de nieuwe lactatie. Een drachtige koe heeft minder weerstand en kan hierdoor gevoeliger zijn voor complicaties. Problemen als een te hoog celgetal, verlaagde uiergezondheid, verminderde eetlust en mindere weerstand wil je natuurlijk graag voorkomen. 

De Transit Knoflookbolus van VITALstyle is een langwerkende bolus die de uiergezondheid en algehele weerstand ondersteunt. Zowel vlak voor als aan het begin van de droogstand. De bolus ondersteunt de weerstand tijdens de transitieperiode maar ook de (lever) stofwisseling. Ook zorgt deze bolus ervoor dat de koe haar eetlust behoudt. De krachtige knoflook en ginseng extracten ondersteunen het immuunsysteem van de koe.

Samenstelling:
De Transit Knoflookbolus bestaat uit verschillende stoffen, hieronder worden deze toegelicht.
Kurkuma: bevat veel Choline wat goed is voor de normale functie van de lever en het ondersteunt de spijsvertering. De Curcumine die kurkuma bevat is een krachtige antioxidant die een celbeschermende functie heeft.
Algen: deze zijn rijk aan omega-3 vetzuren, omega-6 vetzuren en aminozuren. Het bevordert een goede ondersteuning van de weerstand.
Cichorei inuline: dit is een prebioticum, oftewel een voedingsstof waar goede bacteriën die zich in de darm bevinden van leven.
Ginseng: heeft een ondersteunend effect op het immuunsysteem en zorgt voor een stabiele gemoedstoestand bij bijvoorbeeld stress.

Te gebruiken bij:
Deze bolus is in te zetten bij koeien met een verhoogd risico op uiergezondheidsproblemen tijdens de droogstand, bij koeien met een te hoge productie voor de droogstand en bij koeien met een verhoogd risico op ketose na afkalven.

De bolus is onderdeel van het mastitisconcept en van droogstand 1-2-3 van VITALstyle. 

Toediening:
Oraal met een bolusschieter. Deze langwerkende bolus wordt in 7- 10 dagen opgenomen. Het advies is om 1 bolus 10-14 dagen voor het droogzetten toe te dienen en 1 bolus direct na het afkalven toedienen.

Specificaties:

  • Geschikt voor: runderen
  • Te gebruiken bij: koeien met een te hoge productie voor droogstand en bij koeien met een verhoogd risico op problemen, zowel tijdens de droogstand als na het afkalven
  • Functies: ondersteunen van de (lever) stofwisseling, zorgen voor een goede eetlust en weerstand, ondersteunen van de uiergezondheid
  • Geen wachttijd
  • Langwerkende bolus
  • Geeft geen geur en smaak door aan de melk of het vlees
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Zorgt voor een optimale uiergezondheid
  • Inhoud: 6 x 95 gram
Meer informatie
MerkVITALstyle
DiersoortKoe
Specifiek probleem dierDroogstand, Mastitis, Verhogen weerstand
verpakkingPot