Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Aanhanger lier

Grote en zware objecten kunnen een uitdaging vormen als u ze aan boord van uw aanhangwagen wilt tillen. Een aanhanger lier biedt in een dergelijk geval uitkomst! Hiermee kunt u uw lading aan boord hijsen door deze aan de kabel te bevestigen en de lier op te halen. Kunt u wel een steuntje gebruiken? Bestel dan de aanhanger lier uit onze afdeling aanhanger onderdelen! Hier kunt u onder andere ook een steunwiel bestellen, waarmee u de draagkracht van uw aanhanger vergroot. Lees meer

van 2

Foto-tabel  Lijst 

van 2

Foto-tabel  Lijst 

Aanhanger handlier

Het aan boord takelen van uw vracht gaat zeer eenvoudig met een aanhanger handlier van BTN de Haas. In plaats van zelf te tillen, hoeft u alleen maar de lier handmatig terug te draaien. Binnen no-time heeft u uw lading aan boord en kunt u uw weg vervolgen. Het gewicht van wat u wilt vervoeren vormt geen belasting voor uw rug en schouders als u onze aanhanger lier gebruikt. Bij BTN de Haas vindt u verschillende modellen, met banden en staalkabels van uiteenlopende lengtes.

 

Aanhanger lier kopen

Via onze website kunt u eenvoudig een aanhanger lier kopen. BTN de Haas biedt u alles wat u maar nodig heeft om laden, vervoeren en lossen te vergemakkelijken. Ook zorgt u er met ons ruime assortiment voor dat u uw voertuig en aanhanger veilig kunt parkeren. In ons beveiliging aanhanger aanbod zijn verschillende middelen aanwezig om diefstal van uw aanhanger te voorkomen. Deze vergrendelingen kunt u eenvoudig samen met uw aanhanger lier kopen bij BTN de Haas.