Aanhanger sluiting

Om er zeker van te zijn dat uw gehele lading veilig vervoert, vindt u bij BTN de Haas verschillende hang en sluitwerken aanhangwagens. In ons ruime assortiment vindt u veel  verschillende soorten aanhanger vergrendelingen. U kunt kiezen uit onder andere haakveren en klepsluitingen met spanner, maar ook voor klepscharnieren of voor excentersluitingen, ook wel spansluiting aanhanger genoemd. Ook losse onderdelen voor de sluitingen vindt u bij BTN de Haas. Bestel de beste aanhanger onderdelen in onze online winkel!

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Aanhanger sluiting online

Verzeker uw lading door uw aanhanger sluiting online te bestellen. Kies zelf het systeem uit dat u het prettigst vindt om te hanteren. Alles om uw rit zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken is bij BTN de Haas verkrijgbaar. Zo bieden wij u onder andere een handig steunwiel dat u kunt gebruiken bij het manoeuvreren en koppelen van uw aanhangwagen. Deze bestelt u eenvoudig samen met uw aanhanger sluiting online in onze winkel. Vertrouw op onze hoge kwaliteit onderdelen!

Aanhanger sluiting kopen

Met het grootste gemak kunt u bij ons online een aanhanger sluiting kopen. BTN de Haas biedt u alles om een rit met uw aanhanger vloeiend en veilig te laten verlopen. Ook de voorbereiding op uw rit kunt u treffen met onze hoge kwaliteit onderdelen. Ons grote aanbod bevat namelijk onder andere een handige aanhanger lier, waarmee u het tilwerk een stuk eenvoudiger maakt! Een aanhanger sluiting kopen, samen met een lier en andere accessoires voor uw aanhangwagen, doet u daarom bij BTN de Haas.